Предстоящите концерти на испанската суперзвезда Енрике Иглесиас в Хърватия, Беларус

...
Предстоящите концерти на испанската суперзвезда Енрике Иглесиас в Хърватия, Беларус
Коментари Харесай

Български промоутър провали 3 концерта на Енрике Иглесиас?

 Предстоящите концерти на испанската суперзвезда Енрике Иглесиас в Хърватия, Беларус и Латвия са  анулирани, откакто представляващата го организация " Creative Artists “ (CAA) разгласи неспазване на договореностите от страна на българския промоутър " Aрт БГ, оповестява уеб сайтът на списание Iq.

На 14 ноември CAA разгласява изказване, с което анулира концертите в " Загреб Арена “ (16 500 места) на 1 декември, в " Минск Арена “ (15 000 места) на 3 декември и в " Арена Рига “ (10 300 места) на 5 декември – всички те част от международното му турне " All the Hits Live “.

" Aрт БГ “ промотира други участия в шоута от турнето на Иглесиас в редица страни, в това число България, Белгия, Франция, Германия, Италия и Полша. Но без значение от всичко, концертите в Загреб, Минск и Рига към този момент ги няма в формалния уебсайт на Иглесиас. Същевременно те към момента се популяризират на уеб страницата на " Aрт БГ “, само че линковете към тях към този момент не съществуват. Телефоните на компанията в софийския офис не дават отговор.

" За наше огромно страдание, след доста деликатно обсъждане и привършване на всички вероятни други възможности, бяхме принудени да анулираме идните концерти в Загреб, Рига и Минск “, гласи изказването, което CAA издаде на продавачите на билети и разгласява в латвийската платформа за продажба на билети " Bilesu Serviss “.

AРТ БГ – промоутър и уредник – не извърши своите контрактувани отговорности по отношение на залите и всички останали детайли по  продуцирането на тези три концерта. Това прави невероятно да осъществяваме концертите, които почитателите заслужават.

За нас сигурността на почитателите и екипа е от първостепенно значение, а не можем да подсигуряваме това за всички, когато уредникът не е извършил отговорностите си. Просто рискът е прекомерно огромен. "

Агенцията прибавя, че търси нови дати за тези градове " в близко бъдеще ".

" Заедно с доставчиците на билети и залите ще търсим отговорност от " Aрт БГ “ за техните дейности “, заключават от CAA в изказването.

Билетната платформа " Bilesu Serviss “ се обърна към полицията, с цел да получи правна оценка на обстановката и " вероятни измами от страна на " Aрт БГ “. Докато няма повече информация, няма да се възвръщат суми за билети, закупени от платформата. Подробности за възобновяване на суми ще се появят на уеб страницата на платформата и ще бъдат изпратени навреме на всички притежатели на билети.

" Арт БГ “ (с офиси в София, Виена и Лондон) провежда концерти в Централна, Северна и Югоизточна Европа със събития в Париж, Мюнхен, Берлин, Виена, Стокхолм, Осло, Копенхаген, Хелзинки, Варшава… и София. Промоутърската компания провежда концерти на Енрике Иглесиас, Рики Мартин, Шарл Азнавур (починал на 1 октомври 2018-а), " Скорпиънс “, Хулио Иглесиас, мюзикъла " Котките “, " Лорд ъф дъ Денс “, Лара Фабиан, Дейвид Гарет и Найджъл Кенеди. От основаването си през 2008-а до момента " Арт БГ “ е провела над 500 събития.

Според сътрудниците от " Площад Славейков “ Даниел Стефанов, притежател и шеф на " Арт БГ “, е разпуснал чиновниците си в офиса в София и те към момента чакат от него възнагражденията си. Предполага се, че Стефанов се намира в Гърция, където на 24 ноември в Атина следва концерт на Хосе Карерас, проведен от българина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР