Предстои цялостен ремонт на сградата на 30 ДГ Радецки и

...
Предстои цялостен ремонт на сградата на 30 ДГ Радецки и
Коментари Харесай

Фандъкова: Продължаваме инвестициите в училищата

Предстои повсеместен ремонт на постройката на 30 ДГ „ Радецки ” и строителство на нова постройка за 6 групи - две култивиран и четири яслени групи. Продължаваме вложенията в модернизиране и строителство на детски градини и учебни заведения. Това сподели претендентът за кмет на София Йорданка Фандъкова, издигната от коалиция ГЕРБ-СДС, на среща в регион „ Изгрев “, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Извършени са поправки на седемте здания на детски градини в регион „ Изгрев “, като на пет от тях са изпълнени градивни укрепвания и са въведени всички ограничения за енергийна успеваемост. Ремонти са направени и на всички учебни заведения в региона и стартира осъществяването на ограничения за енергийна успеваемост, следва саниране на 105 и 11 учебни заведения, уточни също претендентът за кмет на регион „ Изгрев “ Цветомир Жеков.

Инвестициите в инфраструктурата в кварталите, подобряването на градската среда и въздуха са приоритет за идващите години, уточни Фандъкова. Един от значимите ни планове, който е обвързван с регион „ Изгрев “ е развиването на зелен кръг по някогашните жп линии. Ще бъде завършен зелен пояс по остарялата жп линия – първият стадий е от гара „ Пионер “ до регион „ Слатина “.

По-рано Йорданка Фандъкова участва на водосвет в първия клуб на пенсионера в региона.

На срещата участва и претендентът за кмет на регион „ Изгрев “, повдигнат от коалиция ГЕРБ-СДС Цветомир Жеков, както и претендентите за общински съветници Малина Едрева, Николай Стойнев, доктор Антон Койчев, водещият Симеон Колев и Диан Стаматов - шеф на 119 учебно заведение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР