Предстои триетапна подготовка на Етър за възобновяването на участие в

...
Предстои триетапна подготовка на Етър за възобновяването на участие в
Коментари Харесай

Трите етапа до нормализиране на тренировъчния процес в efbet Лига

Предстои триетапна подготовка на Етър за възобновяването на присъединяване в efbet Лига, като футболистите стартират да идват на подготвителната база през днешния ден. Ръководството приканва играчите през днешния ден, а първите им самостоятелни занимания на стадион „ Ивайло” са от 15 май.

Чужденците Дино Мартинович и Флорент Боджадж ще би трябвало да изкарат и двуседмична карантина. Заниманията би трябвало да са на 3 строго избрани стадия, които бяха оповестени от техническия шеф на БФС професор Лъчезар Димитров и ще са наложителни за всички тимове.

Първият стадий е общоподготвителен микроцикъл навън. Той ще става с присъединяване на играчите по групи от по 4-5 състезатели с един-двама треньори. Предвиждат се по 4-5 занимания за деня по график, като всяко е по 60-80 минути. Задължително е спазването на минимално разстояние сред футболистите и треньорите да бъде 5 метра.

Вторият стадий е особено предварителен микроцикъл навън. Той към този момент ще е с присъединяване на 7-11 състезатели с 2-3 треньори, като ще има по 2-3 занимания в деня по график, всяко по 70-80 минути. Остава наложително минимално разстояние от 5 метра.

Третият от стадиите към този момент ще е в познатия цялостен вид на тренировки – осъществяване на занимания с целия тим по преценка на треньорските управления, в това число образователна игра 11 на 11.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР