Предстои тази вечер или в утрешния ден моите колеги от

...
Предстои тази вечер или в утрешния ден моите колеги от
Коментари Харесай

Борислав Сандов: Предстои номинацията ми за министър на околната среда и водите

Предстои довечера или в утрешния ден моите сътрудници от „ Зелено придвижване “ да създадат номинация за вицепремиер по климата. Това съобщи Борислав Сандов от „ Зелено придвижване “ в студиото на утринния блок на NOVA.

Той посочи, че е участвал на снощната късна среща сред Политическа партия и Демократична България: „ Ставаше въпрос дали не е удачно да има вицепремиер по зелени политики, тъй като това са политики от няколко министерства “. По думите му концепцията, която се е обсъждала, е дали да има обособени ресори за околната среда и климата.

Сандов изясни, че Има Такъв Народ по-скоро няма да имат вицепремиер, тъй като са поели съществени министерства като Министерство на външните работи и Министерство на регионалното развитие.

„ От самото начало се опитваме да кажем, че математическото наместване няма да сработи. От Политическа партия направиха първата част от договарянията обществена, с цел да няма място за лобиране и това бяха верни ходове. Ако те продължат с този метод, ще съумеят за балансират обединението “, разяснява съпредседателят на „ Зелено придвижване “ в оставка.

Той беше безапелационен, че в България администрацията е „ свръхраздута “ и това постанова съкращения.

„ Никой пенсионер няма да получи по-малко от прага не бедността “, сподели той по тематиката с добавките за пенсионерите.

Относно основния прокурор съобщи: „ Общественият обвинител не прави задоволително добре работата си, по тази причина получава рецензии от Европа. Иван Гешев няма да разбере недоверието, което новата изпълнителна власт ще има към него “.

Той беше безапелационен, че изпълнителната власт не може да сменя основен прокурор, само че има механизми, по които това да се случи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР