Предстои спешна и аварийна подмяна на водопровода в Свищов, за

...
Предстои спешна и аварийна подмяна на водопровода в Свищов, за
Коментари Харесай

Свищов е в предаварийно състояние! Новият кмет спешно почва да…

Предстои незабавна и спешна замяна на водопровода в Свищов, с цел да може при зародила повреда, жителите на града да не бъдат подлагани на воден режим. Това сподели Генчо Генчев, който завоюва безапелационно изборната конкуренция за кмет на Община Свищов още на първи тур.

Той благодари на гласоподавателите за гласуваното му доверие и съобщи, че всеки вложен лев и разкрито работно място е добавена стойност за града.

Генчо Генчев, кмет на Община Свищов
„ Предстоят първи срещи с Министерството на околната среда и водите и Министерството на районното развиване и благоустройството. Знаете, че и по време на изборите, и по време на празниците на Свищов, градът изпадна във воден режим.

Всеки един миг Свищов може да остане за дълго време без вода, което е най-сериозният проблем, за който би трябвало да търсим решение.

Вече имаме зелена светлина от институциите. ВиК Йовковци е изготвило своята план-сметка какви средства ще са нужни за незабавно и спешно към този момент, тук приказваме за спешна замяна на новия остарял тръбопровод, който още веднъж да изградим, с цел да успокоим нашите съграждани, че при зародила повреда няма да бъдат подложени на воден режим и безчовечен условия да не могат да употребяват вода “, изясни новоизбраният кмет.

Генчо Генчев напомни, че през последните четири години в Свищов са вложени 60 млн. лв. и увери, че дейностите по планове ще продължат и през новия мандат.

„ Залагаме на планове във всички сфери, които да бъдат изпълнени със наличие и да служат на хората “, изясни кметът, представен от Фокус.

Ще се работи в посока обучение, обществени действия и опазване на здравето. Ще се търси съдействието на просветителното министерство и Министерски съвет по отношение на бюджета на Стопанска академия за идната година, сподели още кметът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР