Предстои почти лятна седмица с температури от 25 до 31-32

...
Предстои почти лятна седмица с температури от 25 до 31-32
Коментари Харесай

Синоптикът Симеон Матев: За такова време през новата седмица, мечтаем цяла година

Предстои съвсем лятна седмица с температури от 25 до 31-32 градуса, предвижда синоптикът на Bulgaria ON AIR Симеон Матев. Днешният ден ще бъде безоблачен и с много приятни температури. Само над планините в Западна България ще прегърми и превали в следобедните часове.

В Североизточна България целият ден ще премине в слънчево време. Небето над морето е ясно и слънчево, само че на юг от Бургас ще има по-силно неспокойствие. Ще има краткотрайни заоблачавания, само че те няма да нарушават слънчевото време.

Температурите по морето ще са сред 15 и 24 градуса, а температурата на водата е към 20 градуса. През идващите дни по Черноморието ще има по-съществени заоблачавания, поради втурване на въздушни маси от североизток. Превалявания там са вероятни единствено вторник против сряда.

" Вторник над огромна част от страната ще бъде най-вече слънчево. В сряда - повече облаци по морето, само че без валежи. Четвъртък се обрисува като най-безпроблемния ден, даже ще има летни горещини. В петък ще има повече облаци, изключително към края на деня ", сподели още Симеон Матев в " България заран ".

" Предстои спокойна седмица и малко по-бурни събота и неделя ", приключи прогнозата си синоптикът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР