Предстои първо заседание по делото за убийството на бургаската брокерка

...
Предстои първо заседание по делото за убийството на бургаската брокерка
Коментари Харесай

Първо заседание по делото за убийството на разчленената Теодора Бахлова

Предстои първо съвещание по делото за убийството на бургаската брокерка Теодора Бахлова, предава.

„ Ще се борим за пожизнен затвор без право на подмяна на обвинения предприемач Станимир Рагевски, обвинен за убийството на бургаската брокерка Теодора Бахлова ”.

Това съобщи юрист Димитър Вълчев. Той пази засегнатите страни на починалите - майката и дъщерята на Бахлова, както и приятелката на убития по-рано строителен служащ Юмер.

„ Няма по какъв начин болката да бъде заличена. Това е контузия, която не знам дали може да бъде модифицирана във времето ”, стимулира настояването си за най-тежка присъда юристът.

На Рагевски му е направена съдебно-психиатрична експертиза и няма терзания, че той може да пледира отклонения, изясни юрист Вълчев. По думите на бранителя е събран голям размер доказателства, които са задоволителни и за неоправдателна присъда. " Предстои изясняването на доста условия ", добави той.

Според юриста брокерката е убита поради персонален претекст с неуредени финансови връзки. Преди нея е погубен и строителния служащ Юмер Мехмед, за който също се допуска, че претекстът е финансов.

Единият от бранителите на обвинения предприемач е отказал призовка, тъй като е бил акредитиран единствено за досъдебното произвеждане.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР