Предстои първият полуфинал на живо в осмия сезон на България

...
Предстои първият полуфинал на живо в осмия сезон на България
Коментари Харесай

Първият полуфинал на България търси талант е на Великден

Предстои първият полуфинал онлайн в осмия сезон на " България търси гений " - тази неделя, на Великден, тъкмо в 20 часа по bTV. 14 удивително надарени, пъстри и радостни полуфиналисти ще се явят на сцената онлайн с едничката цел да се преборят за сърцата и гласовете на телевизионната публика. От този миг, решаваща роля кои впечатляващи участници да продължат към финала, ще имат точно те - феновете, написа life.dir.bg.

В неделя вечер почитателите ще могат да поддържат своя любимец в SMS гласоподаване. Двама участници ще продължат към огромния край на " България търси гений ". Единият ще е спечелилият по избор, а другият ще бъде определен от журито всред двамата подгласници в гласуването на феновете. На финала ще ги чакат 5-мата спечелили Златни бутони през сезона: Георги Станев (абсолютен слух), Симона Петрова (народно пеене), Стоян Йорданов - Чибо (пеене), Скейтинг Финикс дуо (акробатика с ролкови кънки) и La Campagnia Colonna (арт пол днес).



Грандиозният край на сезона е на 15 май онлайн, когато ще стане ясно кой ще грабне премията от 50 хиляди лв. и купата " Талант на България ". Преди това в шоуто предстоят три полуфинала, също онлайн - на 24 април, 1 май и 8 май. Всеки от тях ще дефинира по двама финалисти (общо 6-ма), като и тази година феновете ще могат да спасят един от отпадналите участници по време на полуфиналите. Кампанията " Спаси гений " ще се организира незабавно след последния полуфинал и ще е дейна в границите на 24 часа след него.

Празнично начало на великденския първи полуфинал, доста смях и чудесно въодушевление чака феновете на bTV в неделя вечерта. След 10 кастинг епизода, над 140 претенденти за популярност - изумителни гении, същински чудаци, международни рекордьори, свръх индивиди, доста смях и напълно малко боязън, изпълнили със смисъл и невероятни страсти осмия сезон на " България търси гений " - шоуто върви към своята кулминационна точка. Бляскавото жури в лицето на Катето Евро, Евелин Костова, Николаос и проф.Кантарджиев избра напред да продължат най-хубавите, забавни и изумителни гении от сезона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР