Предстои обявяването на обществена поръчка за ремонт на 53 км

...
Предстои обявяването на обществена поръчка за ремонт на 53 км
Коментари Харесай

Добра новина! Ремонтират моста на Черноморец и пътя от хижа Странджа до село Росен

Предстои оповестяването на социална поръчка за ремонт на 53 км - сектора Бургас - Царево

Намерен е вложител за рехабилитация на пътя Бургас – Царево, а ремонтът ще стартира още през тази година. В плана влиза и рехабилитацията на моста на входа на Черноморец, както и пътя от хижа „ Странджа “ до с. Росен.

Добрата вест заяви регионалният шеф проф. Мария Нейкова на сесията на Общинския съвет в Созопол.

Губернаторът разгласи, че е получила уверението на ръководителя на АПИ, че пътят Бургас – Приморско – Царево – Малко Търново е включен в капиталовата стратегия и включва и ремонт на моста, който е със мощно влошено положение. Това е план, който съществува от доста години, само че досега не беше сбъднат и представляваше огромен проблем за пътуващите на юг от Бургас.

 Належащ е ремонтът на 113 км на път II-99 Бургас-Созопол-Приморско-Царево-Малко Търново. През предходната година е направен техническият план за трасето. Участъкът за ремонт е разграничен на подучастъци, поради забележителната дължина. За сектора Царево- Малко Търново - 59 км през 2022 година е оповестена социална поръчка. Предстои обявяването на такава през 2023 година за сектора Бургас – Царево, който включва още 53 км.  В този сектор попада пътен възел „ Черноморец “, който е в мощно влошено положение.
 Губернаторът разгласи, че е получила уверението на ръководителя на АПИ, че пътят Бургас – Приморско – Царево – Малко Търново е включен в капиталовата стратегия и включва и ремонт на моста, който е със мощно влошено състояние
 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР