Предстои ни силна, динамична и интересна седмица. Активира се необходимостта

...
Предстои ни силна, динамична и интересна седмица. Активира се необходимостта
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 22 до 28 март

Предстои ни мощна, динамична и забавна седмица. Активира се нуждата от съществена смяна и интензивно деяние в посока промяна на метода на живот освен на индувидуално равнище, само че и в политическата, обществената и икономическа сфера в международен проект.

Появяват се благоприятни условия, които могат в огромна степен да повлияят върху развиването в бъдеще. Ентусиазмът, силата, желанието за интензивно деяние, за нещо ново последователно ще се усилват. Това е седмицата, през която, в случай че сте подготвени с решенията си и знаете ясно и тъкмо какво желаете, можете да предприемете дейни дейстия.

Венера, която е сигнификатор на тематиките обич и финанси е подкрепена от Слънцето в знака Овен. Желанието човек да води война за това, което цени и харесва се усилва. Рискувайте с разсъдък!

ОВЕН

Силно стимулираща е силата, която усещате, импулсът и желанието за смяна са водещи при вас.  Слънцето и Венера са  във вашия зодиакален знак, това ще бъде обвързвано с прилив на адреналин, сила, религия в личните ви сили и благоприятни условия. Влиянието ви се усилва, вие сте магнит за привличане на позитивни обстановки.

Социалната ви интензивност се покачва. Седмицата е динамична и  подходяща за срещи, диалози, продан на информация, сключване на контракти, взаимоотношение в групи или пътувания при положение, че е допустимо в актуалната конюнктура. Осветляват се обстановки, за които не сте имали решения. Бъдете деликатни пред кого споделяте концепциите си, пазете се от изменничество!

Приоритетите ви се трансформират, средата на въздействие също. Фокусирайте се върху значими за вас тематики и започнете дейни дейности. Ако сте наясно с задачите си, действайте съгласно начертаната посока, само че в случай че към момента се нуждаете от размисъл изчакайте Новолунието в Овен, което е на 12 април.

ТЕЛЕЦ

Динамиката през тази седмица при вас ще промени леко своята посока. През последните седмици настъпиха промени в работния ви режим, напрежението за някои беше над естественото. С прекосяването на Слънцето в знака Овен, а в добавка към него и Венера, желанието ви за усамотяване, отдръпване или отмора се усилва. Ако това се случва с вас, приемете умерено смяната, това е тип презареждане и подготовка за интензивно деяние в подобаващото за вас време. Водеща остава тематиката за финансовата ви непоклатимост. До края на месеца се предпазвайте от примамливи оферти, вероятни са измами или обири. Не давайте пари назаем на другари и родственици. Това ще има неподходящи последствия за вашите финанси. Седмицата е извънредно удобна за тези от вас, които работят с задгранични компании, опция да поставите едно ново начало във вашите връзки, а за други представители на вашия знак това може да бъде предложение за работа в чужбина.

БЛИЗНАЦИ

Намирате се в динамичен интервал, който е потребен за постигането на разнообразни цели, за напредване на планове, които изискват водачество и разпоредителност. Марс, планетата на действието и интензивността е във вашия знак. Моментът е подобаващ да обновите активността си посредством новаторски технологии, истински хрумвания. Смелостта, която усещате, ще ви помогне да действате във всяка обстановка. Общувайте, убеждавайте, преговаряйте. На работното ви място бъдете внимателни, предпазвайте се от спорове, неналичието ви на самообладание може да докара до неверни решения. Неправилни догатки, заблуди или интриги могат да нарушат доверието сред вас и сътрудник. Разчитате на поддръжка от страна на вашите родственици. Седмицата е мощна за нови планове, образования, научно-изследователска активност, пътувания. Възползвайте се в оптималната степен от поддръжката на звездите, действайте в посока на вашата основна  цел, това ще усили възможностите ви за разцвет.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР