Предстои ни най-вълнуващото време от годината - безкрайните летни дни,

...
Предстои ни най-вълнуващото време от годината - безкрайните летни дни,
Коментари Харесай

Dove представи твоя най-верен приятел в летните дни - Dove Advanced Care

Предстои ни най-вълнуващото време от годината - безкрайните летни дни, изпълнени с голям брой мемоари, незабравими прекарвания и приятни изненади. Малко преди формалния старт на лятото Dove провежда нежно дамско събитие, на което показа най-новата серия дезодоранти Advanced Care с патентована формула за тройна хидратация на кожата на подмишниците и с по-висока отбрана от изпотяване.

Събитието се състоя в достоверната конюнктура на център „ Никола Тесла “, с посетител преподавател доктор Маргарита Къчева, която е кожен лекар и венеролог. Тя приказва за рисковете от дехидратацията на кожата и показа кои са главните фактори, от които е належащо да се водим при грижата си за подмишниците.



“Какво знаем за кожата на подмишниците? Знаем, че има нараснала мокрота, знаем, че имаме триене кожа в кожа и знаем, че имаме окосмяване, а неговото унищожаване може да наруши кожната преграда, т.е. тези три съществени фактора са водещи и с тях се съобразяваме, когато поддържаме кожата на подмишниците ” - разкри доктор Къчева. Тя добави с информация, че артикули срещу изпотяване стартират да се употребяват през пубертета, тъй като тъкмо тогава апокринните потни жлези стават дейни. “Затова започваме да прилагаме антиперспиранти тъкмо тогава. Продуктът, който ни е събрал през днешния ден, има омекотяващо деяние, което поддържа кожната преграда здрава, той има и новаторска съставна част, която се трансформира в гел, водейки до намаляването на изпотяването ” - приключи тя.



“Разполагаме с повече изследвания и по този начин можем да сътворим формула, която да дава отговор на 100% на потребността на потребителите, ние успяхме да създадем най-хубавата грижа за кожата до момента и това е Dove Advanced Care. Освен грижата, която носи Dove като артикул, ние имаме и една по-висока отбрана от 72 часа, надлежно това е нашата най-нова технология и най-новият антиперспирантен сътрудник. Самата технология е разработвана повече от 10 година, тъй че това е в действителност най-голямата иновация на Dove до момента ” - сподели Мариела Иванова, бранд управител на Dove за България.

Тя описа още за механизма на деяние на антиперспирантите срещу изпотяване, споделяйки, че при апликация на подмишниците те се трансформират в гел, който предотвратява изпотяването. “Каква обаче е магията на Dove и за какво е по-добър от останалите дезодоранти? Уникалната технология разполага с по-малки частици, които са по-стабилни и надлежно съумяват да основат един доста по-стабилен гел пласт, който прави по-ефективна преграда срещу изпотяване ” - добави Мариела Иванова.



В допълнение към това дезодорантите от серията Dove Advanced Care съдържат и новата патентована технология triple moisturizing за тройна хидратация, която включва дейни овлажнители, хумектанти и оклузивни масла. Активните овлажнители резервират кожната преграда и я хидратират, хумектантите работят като магнит за влагата и я одобряват от околната среда, до момента в който оклузивните масла я запечатват, тъй че тя да остане по-дълго в нашата кожа. Продуктите от серията не съдържат алкохол (етанол или етилов алкохол), който подготвя към раздразнения.

На специфичното събитие от Dove за първи път демонстрираха и новата опаковка на обичания ни дезодорант с ¼ хидратантен крем. Базовата серия Dove Gentle Care е с идентична формула, а подобрението е в опаковката на продукта, която е природосъобразна. За направата ѝ се употребява 25% рециклиран алуминий, а 100% рециклируемият железен кен е създаден със 100% възобновима сила. Освен това всички артикули на марката са PETA сертифицирани, което значи, че не са тествани върху животни.



В края на събитието Dove напомни за своята акция за справяне с ниското телесно самочувствие Self-Esteem. През 2021 година, взаимно с Академия за родители, програмата получи поддръжка от Министерство на образованието и науката и към този момент съумя да доближи до над 35 000 родители, учители и деца. Кампанията продължава и до този миг, а нейните запаси са налични гратис на.



Woman.bg предлага: Нашият екип имаше удоволствието да е измежду първите пробвали Dove Advanced Care и след няколко интензивни дни, минали в срещи, изявленията и безпределно писане на материали за уеб страницата, можем да споделим, че дезодорантът се оправя отлично в напрегната среда и несъмнено ще се трансформира в нашия най-верен другар през идното лято, за което нямаме самообладание. Опитайте и вие!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР