Предстои ни кампания, в която се надявам да има състезание

...
Предстои ни кампания, в която се надявам да има състезание
Коментари Харесай

Мария Габриел: ГЕРБ продължава да изпраща послание за безкомпромисност

Предстои ни акция, в която се надявам да има съревнование на хрумвания и по този метод да спечелим доверието на хората. Това разяснява в предаването “Лице в лице” Мария Габриел.

По думите й във вътрешен проект ГЕРБ продължава да изпраща обръщение за безкомпромисност. Европа следи доста деликатно какво се случва. За нас ще е значимо на фона на позитивните трендове, които отстояваме, това да не носи негативи за идващия бюджет на Европейски Съюз, разяснява във връзка със абсурда за къщите за посетители.

По думите й дейното гражданското общество е доста значимо. През последните две години беше свършена доста работа от прокуратурата. Напредъкът би трябвало да бъде регистриран. Хората желаят интензивно правораздаване, сподели още Мария Габриел. Тя разяснява и тематиката за Шенген.

По думите й тя демонстрира, че идентичните правила не важат за всички. Не сме в Шенген заради популизма на избрани страни. С сътрудниците ще продължим да бъдем обединени по тематиката и в следвашия парламент. Личната ми идея в желанието си да стана евродепутат е да продължа да работя за хората и за възстановяване на имиджа на България. Опитът е доста скъп запас, сподели тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР