Предстои ни доста труден мач, вече ги наблюдавах, това е

...
Предстои ни доста труден мач, вече ги наблюдавах, това е
Коментари Харесай

Пирин с 10-дневен лагер в Турция, очаква труден мач срещу Лудогорец

" Предстои ни много сложен мач, към този момент ги следих, това е извънредно деятелен тим с няколко много рискови футболисти ", сподели на конференция през днешния ден новият управител на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни преди дуела от Втора футболна лига против Лудогорец II в понеделник в Разград.

" Ние подхождаме към всеки противник с почит, само че отиваме там с убеденост и увереност ", добави той.
Погледът на тима е извърнат към идния мач, успеха от събота над Струмска популярност е оставена в предишното, стои като въпрос дали може да се реализиран две следващи победи.

След срещата предходната събота има футболисти с недоволства, които тази седмица са пропуснали тренировки. В оставащите подготвителни дни преди мача ще се реши положението им и ще се дефинира метода и групата за мача.

Северноирландецът Уорън Фийни води " орлетата " от по-малко от две седмици, а първият мач под негово управление донесе победа за клуба.

" Играчите стартират да схващат какво желая от тях, само че сме доста надалеч от това, което желая да бъдем ", сподели новият управител на Пирин.

По думите му състезателите се показват добре в подготвителния развой, демонстрират вярното отношение, а това, което новият ментор желае от тях е то да бъде съществено и професионално.

Днес стана ясно, че зимната подготовка за Пирин стартира на 3 януари и ще бъде на два стадия. Тя ще продължи три седмици в Благоевград на локален терен с изиграване на една контрола в края на този интервал. След това ще има лагер в Турция, който ще продължи към 10 дни, в което време ще се проведат три контролни срещи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР