Предстои най-голямото обновяване за Quake Champions от пускането на ранния

...
Предстои най-голямото обновяване за Quake Champions от пускането на ранния
Коментари Харесай

Mащабен ъпдейт за Quake Champions ще добави нов персонаж



Предстои най-голямото възобновяване за Quake Champions от стартирането на ранния достъп до играта в Steam през август. Ъпдейтът ще бъде оповестен на 14 декември и ще добави нов първенец, нова сцена, онлайн ранглисти и така нататък

Новият първенец, Keel, в действителност е познато лице – това е персонаж от Quake 3 Arena. Той е боец, погубен в борба и след това възроден посредством извънземни биотехнологии. Неговото интензивно умеене му разрешава да изстрелва гранати по враговете си.

Прочетете още: Дали Quake Champions ще възроди жанра на аркадните екшъни?

Интересно е да се означи, че в Quake Champions не участва гранатомет като настрана оръжие, както в Quake 3. Преди време разработчиците разясниха, че обмислят вид да прибавят такава опция посредством специфичен персонаж. Е, очевидно извършват обещанието си…

Новата карта се споделя Vale of Pnath и предопределена за 1v1 и 2v2 конфликти. Тя съставлява антично светилище на господ Итангал. Съдейки по картинките в интернет арената ще предлага доста престрелки по вертикалата.



Също по този начин ъпдейтът ще предложи на геймърите ранглисти и опция всеки да премери силите и да види къде попада в международната сан листа.

Разработчиците са добавили още една от най-исканите функционалности от страна на почитателите – опция фина конфигурация на мерника. Предвидени са 40 разновидността, плюс варианти за конфигурация на цвета.

Не на последно място в играта е импортирано празнично въодушевление – шейдъри за оръжията, украшения по картите, коледни шапки за първенците и други

Quake Champions се продава за 29,99 евро в Steam. Все още няма информация по кое време ще бъде пуснат в послание обещаният безвъзмезден вид, даващ непрекъснат достъп единствено до един първенец.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР