Предстои най-доброто време за гадаене на бъдещето и съдбата в

...
Предстои най-доброто време за гадаене на бъдещето и съдбата в
Коментари Харесай

Мистични ритуали за Нова година!

Предстои най-хубавото време за гадаене на бъдещето и ориста в дома и на хората в него – утрото на 1 януари
Тази нощ е заредена с доста мистичност и тайнственост. В нея се намираме сред два значими интервала – един, който ще оставим зад тила си, а точно остарялата и изтичаща година и този, към който всички сме отправили поглед с вяра и религия – началото на  Новата година .

За да предизвикаме шанса да се стовари и върху нашия дом и членовете на фамилиите ни обаче е належащо да правим избрани тайнствени ритуали.

Задължително е да посрещнем  Новата година  с пребогата софра, която символизира благоденствието и богатия берекет. Колкото повече ястия има на масата, толкоз повече благодат ще имаме през годината и ще са по-благодатни и плодородни земите, които обработваме.

Най-важното нещо в Новогодишното меню е баницата с шансове. Според античната традиция е тя да бъде разпределена на толкоз части, колкото са и членовете на фамилията, като не забравим да оставим и едно за къщата.

Задължително е в нея да бъдат сложени късметчетата на дрянови пръчки с пъпки. Когато извадите от баничката своя шанс, би трябвало да изгорите дряновите пъпки в огън. Следете ги деликатно – в случай че изпукат в огъня, то това е симптом на идващ шанс към вас.

Задължително не пропускайте на трапезата си на  Нова година  да сложите орехи, защото по тях също се гадае за здравето на фамилията. Ако ядките на орехите са цялостни и хубави, то семейството ще бъде здрава, всички ще се радват на добър шанс и няма да боледуват.

Предстои и най-хубавото време за гадаене на бъдещето и ориста в дома и на хората в него – утрото на 1 януари. Ето някои от тези поверия. Ако кихнете на трапезата в Новогодишната или нощта на Васильовден, то това е на хубаво и на шанс.

За да не изгубите шанса си, не изхвърляйте боклука си на 1 януари. Задължително в нощта на  Нова година  сложете по някоя монета в джоба си, с цел да привлечете благоденствието към себе си.

И още:

1. Облечете нов тоалет в новогодишната нощ. Новата дреха в празничната вечер ще ви донесе огромен шанс и триумф през цялата идващата година. 2. Не пропускайте да напълните новогодишната баница с шансове. Според това какъв шанс ще ви се падне от парчето, което сте си избрали, ще разберете какво ще ви донесе новата година. 3. Първата секунда от Новата година наложително би трябвало да посрещнете с пари в портоменто, с цел да се радвате на имане през цялата година. 4. Ако сте дебитор на някого, изплатете задълженията си към него през остарялата година. Не посрещайте новата като дебитор, така непрестанно ще ви се постанова да задлъжнявате през всичките останали месеци от годината. 5. Не изхвърляйте нищо през първия ден от новата година, даже и боклука. Според суеверието, по този начин ще се лишите от шанс през цялата идна година. 6. За да не ви се наложи да давате заеми през Новата година, не правете тази неточност през първия ден от нея. 7. Който кихне пръв през първите минути от Новата година, ще се радва на благополучие и шанс през цялата година. 8. Ако се захванете с каквато и да било на 1 януари, няма да се отървете от работа през цялата идна година. 9. Вярва се, че в случай че необвързаните дами носят алено долни дрехи през новогодишната нощ, през настъпилата Нова година ще открият своята огромна обич. 10. Колкото по-отрупана е трапезата в новогодишната нощ, толкоз повече здраве и благодат ще ви донесе идната година. 11. Ако посрещнете Новата година с другари, цялата година ще бъде изпълнена за вас с доста положителни страсти, смях и забавление. 12. Пристъпете прага на Новата година с целувка. Дали това ще бъде колегата ви, родственик или другар, няма значение. Важното е да целунете някого, с цел да се радвате на топлота, естетика и обич през цялата година.

 

chudesa.net

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР