Предстои много сериозна борба за Казахстан, независимо от това как

...
Предстои много сериозна борба за Казахстан, независимо от това как
Коментари Харесай

Бивш министър от Донецк: Следващата война на Русия ще е с Казахстан

„ Предстои доста сериозна битка за Казахстан, без значение от това по какъв начин ще приключи тази война в Украйна.

 

Руската федерация би трябвало да победи в тази война, тъй като в случай че ние не победим, то Руската федерация въобще няма да се запази, ние няма да имаме безусловно нищо.

А по-късно ни следва стълкновение за Казахстан. Без да реализираме установяването в Казахстан на държавно управление, изцяло лоялно към Русия, рискуваме да получим още един фронт. Дори още по време на тази война, даже в близко бъдеще “, сподели Гиркин като отрязъкът от видеото е оповестен в канала " Сеятель ветра " в Telegram, оповестява Актуално.

 

Всъщност Гиркин надалеч не е първият, който приказва за нахлуване над Казахстан. Още в края на 2022 година в пропагандисткото предаване на основния рупор на Кремъл Владимир Соловьов по " Россия 1 " бе изказана тезата, че след Украйна идващият проблем за Русия ще бъде Казахстан.

 

" Там също могат да стартират „ нацистки процеси ", както в Украйна. Там също живеят доста руснаци и границата ни е най-дългата, и нуклеарното гориво за целия ни " Росатом " идва също оттова ", сподели тогава в ефира на предаването един от гостите на Соловьов.

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР