Предстои много по-фрагментиран парламент, отколкото е сегашният, затова ще направим

...
Предстои много по-фрагментиран парламент, отколкото е сегашният, затова ще направим
Коментари Харесай

Министър Божанов: Ще направим опит да съберем коалицията

Предстои доста по-фрагментиран парламент, в сравнение с е сегашният, по тази причина ще създадем опит да съберем още веднъж обединението, в случай че получим мандат за „ Да, България “. Това сподели министърът на електронното ръководство Божидар Божанов.

За нас водещото не е, че социологията ни дава повече мандати в предстоящ парламент, а това, че имаме няколко съществени цели, които би трябвало да реализираме: Шенген, Плана за резистентност и други цели.

Според Божанов при сформиране на ново държавно управление би трябвало да се избегне досегашното делене на министерствата по партии, което парцелирало ръководството и основало голям брой проблеми.

Божанов също счита, че министър председателят би трябвало да е от най-голямата парламентарна група – Продължаваме промяната. Той акцентира обаче, че не са водили диалози с Политическа партия по този въпрос.

„ Във всеки случай няма да търсим поддръжка за държавното управление от опозиционни партии, търсенето на поддръжка от обособени депутати не е търсене на поддръжка от цялата партия “, сподели Божанов пред БТВ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР