Предстои фундаментална трансформация на това как живеем и мислим3D камери

...
Предстои фундаментална трансформация на това как живеем и мислим3D камери
Коментари Харесай

„Навсякъде е вкъщи” – визия за бъдеще с изкуствен интелект

Предстои фундаментална промяна на това по какъв начин живеем и мислим

3D камери тъкмо мерят размера на тялото на потребителя, с цел да генерират реален аватар за виртуални проби на облекла (снимка: LG / IFA 2019)

LG изследва способи за диверсификация на режимите за взаимоотношение сред консуматор и устройство оттатък гласовото различаване, с цел да свърже повече цифрови допирни точки в живота на хората, стана ясно на IFA 2019 в Берлин, където компанията показа визия за бъдещето, захранвано от изкуствен интелект, наречена „ Навсякъде е у дома ”.

Една от нововъведенията на корейската компания е Vision Pack – прибавен модул за датчик за зрение, обвързван към облачното пространство, който е част от система за грижа за облеклата LG Styler – тя може образно да разпознае облеклата и съгласно това да даде рекомендации за всяка от тях. Това бе демонстрирано пред аудиторията в Берлин от доктор И.П. Парк, президент и основен механически шеф на LG Electronics.
още по тематиката
Д-р Парк показа също LG ThinQ Fit, еволюция на концепцията Smart Mirror (умно огледало), при която 3D камери тъкмо мерят размера на тялото на потребителя, с цел да генерират реален аватар за виртуални проби на облекла.

LG ThinQ, марката за интелигентни устройства на компанията, съчетава артикули и услуги с изкуствен интелект, както и такива с Wi-Fi и IoT благоприятни условия (интернет на нещата), в унифицирана визия за екосистема, основана на изкуствения разсъдък.

За да илюстрира еволюцията на LG ThinQ, доктор Парк показа идея за интелигентно образование, която разрешава на прахосмукачките-роботи да не се забиват в ъгли и трудности. Подобни нововъведения ще бъдат улеснени от личния чип с изкуствен интелект на компанията, който употребява LG Neural Engine.

Eволюция, съгласуваност и отвореност са стандартите за изкуствен интелект, които ще създадат живота на хората измеримо по-добър, съобщи доктор Парк. „ Не става въпрос единствено за възстановяване на това, което вършим в този момент, а за фундаментална промяна на това по какъв начин живеем и мислим ”, добави той.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР