Предстои една седмица, в която енергията се променя, а заедно

...
Предстои една седмица, в която енергията се променя, а заедно
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 19 до 25 август

Предстои една седмица, в която силата се трансформира, а дружно с нея и всекидневието. След мощното наличие на четири планети в огнения знак Лъв през миналите седмици, тази седмица три планети минават в земния знак Дева.

На 18 август планетата на любовта, връзките и парите Венера минава в Дева, на 21 - Марс, а на 23 - Слънцето.

Огнената буря на Лъва усили желанията за деяние, накара ни да предприемем решителни стъпки, само че земният детайл и мощното наличие на знака Дева изискват започнатото да се докара до резултат в веществен аспект. 

Всичко е рационално в зодиака.  Дева е знакът, които ни насочва още веднъж да се завърнем към нормалните задания, към своя ред, всекидневие и работа. Девата ни учи на служене, грижа към другите и помагане. Това ще бъдат и главните посоки до 23 септември, до момента в който знакът е във притежание.

ОВЕН

Седмица на стабилизиране на всичко, което сте почнали и подхванали през миналия интервал. При някои от вас ще настъпи неочакван поврат. След бързия спринт идва интервал на размисъл върху това дали дейностите ви са ориентирани във вярната посока. През тази седмица забавете темпото. Цялата посока на придвижване зависи от вас. Основните ви желания са ориентирани към внасяне на непоклатимост в една или друга област. Събитията, които предстоят през тази седмица и техният процес зависят от вас самите. Имате силата, силата и решителността да се справите. Ако зародят непредвидени обстановки, те ще са свързани с взети решения през минали интервали. Предпазвайте се от импулсивни действия, контролирайте страстите си и най-много гнева, ориентиран към вашите подчинени или шефове, членове от фамилията. Движете се в посока договаряния и отстояване на личните позиции и полезности. Новите благоприятни условия, свързани с възобновяване или смяна на финансовото ви състояние към момента са дейни. Оценете ги, обмислете ги и през идната седмица може да започнете съответни дейности.

ТЕЛЕЦ

За вас, работливи представители на зодиака стартира времето, в което можете да си отдъхнете, да се отдадете на обичаните си занимания или да си вземете заслужена отмора. Тази наклонност се обрисува до края на този месец и в по-голямата част от септември. Седмицата при вас е разграничена на две елементи. Непредвидени и неочаквани обстановки през първата половина могат да внесат прочут прочувствен дисбаланс, до момента в който втората половина ще ви донесе приятни изненади и приятни моменти или най-много повече успокоение. Желанието ви за смяна в една или друга област от живота ви, което е интензивно от много време, се нуждае от преосмисляне и още време. Уран, планетата на измененията е във вашия знак. Той ще бъде в ретроградно придвижване до 12-ти януари. Дотогава имате време за подготовка и търсене на решения по отношение на смяната, която ще предприемете. През тази седмица може да вземете значими решения свързани с вашата съществена активност, метод на живот или финансово състояние. Новолунието в края на месеца ще ви даде положителни благоприятни условия за един сполучлив старт. Седмицата е удобна да проведете нужните диалози, да си набавите информацията, която ви е нужна. В различен аспект можете да си позволите да бъдете великодушни към себе си и да се възнаградите с материална облага, за която мечтаете.

БЛИЗНАЦИ

Това, което сте почнали, продължава да се развива. Тази седмица е основна за вас, съберете мислите си, подредете целите си, заложете на подарък словото си, събирайте информация, провеждайте диалози, с цел да постигнете в оптималната степен това, към което се стремите. В първите дни от актуалната седмица вниманието ви ще бъде ангажирано с главната ви активност, взаимоотношение в групи, организации или дела. Социалната ви интензивност пораства, само че пред вас стои нуждата от дотъкмяване на стартирани действия или планове от по-ранен стадий. През втората половина на седмицата следва внезапен поврат най-много за родените през първата декада, т.е. майските близнаци. Все по-активна и конфликтна ще става тематиката обвързвана с вашите фамилни връзки. Решаване на имотни въпроси или ремонтни действия могат да трансформират посоката ви на придвижване. Постарайте се да внесете равновесие и непоклатимост във вашия дом и среда.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР