Предстои един от най-емоционалните дни за всички футболни фенове и

...
Предстои един от най-емоционалните дни за всички футболни фенове и
Коментари Харесай

Проследете с ТОПСПОРТ всички интересни сделки от последния ден на зимния трансферен прозорец

Предстои един от най-емоционалните дни за всички футболни почитатели и ръководители. Последните часове от зимния трансферен прозорец постоянно са поръчител за изненадващи покупко-продажби и продан на стотици милиони евро. Грандовете от Европа постоянно са нащрек за укрепване на своите редици.
 Манчестър Юнайтед прати непотребен бранител в Аржентина
Манчестър Юнайтед прати непотребен бранител в Аржентина

Маркос Рохо се завърна в Естудиантес

С интерес ще се наблюдава каква ще бъде футболната орис на Филипе Коутиньо . Бразилецът е благосъстоятелност на Барселона, само че сега играе за Байерн. Мюнхенци обаче не са очаровани от представянето му и обмислят неговото връщане на " Камп Ноу ". Фил обаче не е мечтан и от " блаугранас ", което може да му донесе и произлязъл трансфер.
 Снимка 445044
Източник:

Както стана традиция, Гарет Бейл също е основно настоящо лице по време на всеки един прозорец. На Острова не изключват опцията през днешния ден той да премине в редиците на някогашния си отбор Тотнъм. Емре Джан от Ювентус пък може да продължи кариерата си в Борусия (Дортмунд).

Единсон Кавани, Пол Погба, Оливие Жиру, Яник Ферейра-Караско - това са единствено част от известните играчи, които могат да посрещнат месец февруари с нов тим. Предстои да разберем!
 Снимка 347013
Източник:

Важно ! Трансферният прозорец в Англия, Германия, Франция, Италия и Испания затваря на 1 февруари, 1:00 часа българско време. В Португалия и Русия могат да продължат със покупко-продажбите до 21 февруари. В Китай пък сделки могат да се вършат до 27 февруари.
 Новата трансферна цел пред Сити - Милан Шкриниар
Новата трансферна цел пред Сити - Милан Шкриниар

Той има контракт с Интер до лятото на 2023 година

Ето всички по-интересни покупко-продажби от последния ден на трансферния прозорец в Европа:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР