Предстои да взема решение дали да се кандидатирам за кмет

...
Предстои да взема решение дали да се кандидатирам за кмет
Коментари Харесай

Фандъкова коментира ще се кандидатира ли за нов кметски мандат СНИМКИ

Предстои да взема решение дали да се кандидатирам за кмет на столицата. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова след ревизия на ремонтните действия на II САГБАЛ „ Шейново “.

„ През това време в действителност имаме доста работа “, добави Фандъкова. Тя сподели още, че София е в разгара на строителния сезон. „ Не единствено пътна инфраструктура се ремонтира, а и учебни заведения, детски градини, лечебни заведения и поликлиники. София има потребност от доста работа, с цел да продължи смяната и развиването “, съобщи кметът.

Фандъкова разяснява, че наред с работата се обмислят и новите цели за столицата. „ Моята работа е да върша всичко допустимо да се де усъвършенства средата в града и да формулираме новите хрумвания и проекти за развиване на София “, сподели още тя.

4000-5000 лв. на месец спестовност се чакат в болница "Шейново " след ремонта, Изтъкна Фандъкова.

„ Смятам, че е наш дълг да се грижим за общинските лечебни заведения “, сподели
Фандъкова.

По думите и, през последните години е усъвършенствана средата в болничното заведение. „ През последните години успяхме да ремонтираме родилното поделение, да създадем усъвършенствания, да влагаме в инсталация, само че тази година завършва санирането на постройката дружно с спомагателни ограничения за енергийна успеваемост “, разяснява тя.

Кметът добави, че се чака понижение на разноските за сила.

„ Очакваме понижение на разноските както за топлоенергия, по този начин и за електрическа енергия в порядъка сред 20% и 25% “, разясни тя и добави, че тези средства остават в болничното заведение и ще бъдат употребявани за съоръжение, само че и за заплати на акушери и санитари.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР