Предстои да се свика педагогически съвет, за да се изслушат

...
Предстои да се свика педагогически съвет, за да се изслушат
Коментари Харесай

Педагогически съвет за ученика, който преби свой учител в Садово

Предстои да се свика педагогичен съвет, с цел да се изслушат провинилите се възпитаници и да се вземе решение за наказването им, съобщи в директно включване за „ Денят стартира “ шефът на гимназията в Садово Димитър Йорданов. Той съобщи, че колективът е на мнение, че ученикът, пребил преподавател я си с дървен кол, би трябвало да бъде осъден, осведоми Българска национална телевизия.

Директорът на гимназията в Садово Димитър Йорданов изрази съжалението си, че образователното заведение е станало известно с този случай, като акцентира, че потърпевшият преподавател е добре и се възвръща на домашно лекуване. Димитър Йорданов съобщи, че се прави всичко допустимо да се овладее обстановката, като са проведени срещи на психолози, чиновници на Министерство на вътрешните работи и на детска педагогическа стая с възпитаници от гимназията, като се планува и да се провежда образование за предварителна защита на експанзията.

Димитър Йорданов, шеф на гимназята в Садово : Направихме поръчка до Центъра за социална поддръжка, където има психолог и ще работим на тематика експанзията и предварителна защита на експанзията. Психологът първо ще посети първо класовете от 12-ти а и 11-ти б, от които са учениците и по-късно всички останали възпитаници. Предвиждаме и среща с представители на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи, Пловдив и представител на Детската педагогическа стая - още веднъж на тематика експанзията и ограничения за противодействието ѝ. За да може да бъде обяснено, това което се е случило по какъв начин и по какъв метод може да се избегне и повече да не се случва.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР