Предстои да приемем много важни закони в парламента. Има си

...
Предстои да приемем много важни закони в парламента. Има си
Коментари Харесай

Владислав Панев : В сглобката се работи трудно

Предстои да приемем доста значими закони в Народното събрание. Има си стратегия, която би трябвало да се извършва. Аз персонално не мисля, че тази стратегия не е амбициозна и не се усещам удобно. За мен това е стратегия най-малко, само че все още това са опциите. 

Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ депутатът от " - " Владислав Панев, който разяснява връзките в ръководещото болшинство. 

" Не мога да предвиждам какъв брой ще издържи " сглобката ". Трудно се работи в Народното събрание. Пазарлъците не постоянно вървят на кардинална основа, само че отново ще повторя, че това е ситуацията сега и няма какво друго да се направи ", добави той.  

" Трагедията по морето се дължи на комбиниране на два фактора. Ясно е, че климатичните аномалии носят виновност. Другият фактор е презастрояването, изключително в Царево. Законодателството има значение в този проблем, само че не всички общини към момента имат организационен проект. Това води до такива бедствия, тъй като се дават позволения за градеж, където не би трябвало да се строи. Това важи за цялата страна. Трябва да има надзор върху градежите, както и върху положението на язовирните стени. Трябва да се мисли за предварителна защита на тези беди ", разгласи Панев във връзка наводненията по Южното Черноморие. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР