Представяйки резултатите от работата на институцията беше честно да спомена

...
Представяйки резултатите от работата на институцията беше честно да спомена
Коментари Харесай

Манолова не отрича, но и не потвърждава слухове за кметския стол

Представяйки резултатите от работата на институцията беше почтено да загатна за една неправда - че резултатите от работата на 60 души се приписват на мен персонално.
Това съобщи пред медиите в коридорите на Народното събрание омбудсманът Мая Манолова след представянето на отчета за активността на институцията.

По думите й някои хора мерят рейтинг, а в действителност той е в резултат на работата на целия ѝ екип. Според Манолова това не е почтено и по тази причина е трябвало да го признае.

Тя акцентира, че приписването ѝ на тези резултати основава страхове и съмнения у доста хора. Те авансово биха желали да знаят моите проекти и решения, означи Манолова.

Тя посочи, че нямам по какъв начин да подхрани тези съмнения за кариерни цели към този миг, а когато имало нещо да заяви щяла да го направи обществено.
 Манолова се научила да се радва на дребните победи Обновена
Манолова се научила да се радва на дребните победи

Работата с Бисер Петков се трансформирала от призрачен сън в другар

На въпрос дали обмисля да се кандидатира за кмет на София, Манолова съобщи, че не обмисля никакъв вид за промяна на позицията си.

И въпреки всичко публичният бранител разясни, че не изключва опцията да работи за жителите в един миг и от друга позиция.

На въпрос дали са отправени към нея оферти за кандидатура, омбудсманът посочи, че разнообразни диалози и разисквания по тематиката към този момент не я ангажират.

Общественият бранител акцентира, че главните цели за нея и екипа и през тази година са банките, бързите заеми, колекторските компании и закона за частния банкрут .
 В Народно събрание имитират смяна за банковото заробване и колекторските компании, подозира Манолова
В Народно събрание имитират смяна за банковото заробване и колекторските компании, подозира Манолова

Манолова уверена, че ще спре " обезкостяването на жителите "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР