Представяте ли си как давате няколко милиона долара за ултралуксозно

...
Представяте ли си как давате няколко милиона долара за ултралуксозно
Коментари Харесай

Имотите в рушащ се небостъргач в САЩ, стрували милиони, се разпродават на безценица

Представяте ли си по какъв начин давате няколко милиона $ за ултралуксозно жилище в най-натоварената част на Сан Франциско и единствено няколко години по-късно сте принудени да продадете парцела си на безценица?

Със сигурност и притежателите на жилища в небостъргача Millennium Tower в американския град не са си го представяли, само че през днешния ден са изправени тъкмо пред такава реалност. Причината е, че от построяването си постройката е потънала с близо 45 сантиметра и се е наклонила с още 35 сантиметра.

 Снимка 340031
Източник:

И макар уверението на специалистите, че няма заплаха за жителите й, те към този момент търсят нови купувачи за жилищата си. Те признават, че купените преди години за милиони долари парцели в този момент се продават за приблизително 320 хиляди $, написа Business Insider.

Те са подготвени да се разделят с първокласните си жилища против сходна скромна сума, макар че инженери към този момент работят по укрепяването на основите на небостъргача. Причината е, че към момента не е несъмнено дали напъните им ще дадат резултат.

 Снимка 340030
Източник:

Самата Millennium Tower се издига на 58 етажа, като е четвъртата по височина постройка в Сан Франциско с над 400 първокласни жилища. Нейният градеж завършва през 2008 година, като притежателите там могат да употребяват вътрешен басейн, фитнес център, лично кино, както и да дегустират виновност в лична винарна.

От Business Insider описват, че през първите пет седмици от стартирането на парцелите в постройката за продажба са били продадени жилища на обща стойност от 100 милиона $. Цените им са били на стойност сред 1,6 и 10 милиона $.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР