Представяте ли си да ви предложат огромна къща за без

...
Представяте ли си да ви предложат огромна къща за без
Коментари Харесай

Дават огромна къща за без пари, а никой не я иска! Защо?

Представяте ли си да ви предложат голяма къща за без пари? Ще я приемете ли или ще я откажете?

Вероятно първосигнално всеки човек на мига ще се съгласи. Само че има една такава къща, която към момента търси своите притежатели.

Тя се намира в американския щат Луизиана и организацията за недвижими парцели безусловно я подарява. Причината е, че никой не желае къщата, тъй като има клюки, че е населявана от духове.

Имотът разполага с 4 спални и се дава без пари, само че отново никой не желае да се нанесе непринудено, тъй като репутацията и страшните истории за къщата вървят преди нея.

Веднага откакто предлагането къщата да бъде подарена, било оповестено във Facebook страницата на организацията за недвижими парцели, заваляли мнения на някогашни наематели на парцела и техни съседи.

От разказите им за призрачната къща напряко може да ви настръхне косата.

Разказва се, че в предишното къщата била употребена за старешки дом. А в нея и до през днешния ден витае духът на една злополучна стара жена.

Според жителка на града - Доун Вало ДеКлуе, духът е на нейната прабаба, чието име било Алида Винсънт, живяла и умряла в къщата.

Офертата за парцела без пари важи единствено в случай че се нанесете в къщата. Все още имате късмет, защото никой не я е изискал.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР