Представянията на нови технологии често са предшествани от изтекли данни

...
Представянията на нови технологии често са предшествани от изтекли данни
Коментари Харесай

Motorola G8 Power се появи в Аmazon в целия си блясък

Представянията на нови технологии постоянно са предшествани от изтекли данни и фотоси, които най-често са дело на някой по-смел кореспондент или елементарен хакер.

В други случаи обаче източникът може да се окаже и една от най-големите цифрови платформи в света.

Такъв в казусът с Amazon и идния нов модел на Motorola Moto G8 Power, който напълно инцидентно се появи в целия си искра в страниците на уеб страницата преди няколко дни.

Дали от Motorola са възроптали - не знаем, само че в последна сметка печелившите сме ние, тъй като получаваме съвсем цялостен достъп до визията и спецификациите на един смарт телефон от междинен клас, който несъмнено заслужава вниманието ни.

Moto G8 Power наподобява изцяло квалифициран за 2020 година с 6.4-инчов Full HD+ екран с впечатляваща за този клас резолюция от 2300 х 1080 пиксела, при който 25-мегапикселовата f/2.0 селфи камера е вградена в дребен отвор в горния десен ъгъл.
 Снимка 465703

От изявленията на Amzon научаваме, че от Motorola са заложили на Snapdragon 665, 4GB RAM и 64GB памет, които са в крайник с упованията ни за сходен модел.

Сензорът за пръстов отпечатък е вграден в логото на гърба на телефона, където се намира и огромният коз на Moto G8 Power - камерата.
 Снимка 465706

От Motorola са удостоили модела с цели четири датчика, което е страхотна вест за почитателите на марката, които не желаят да харчат хиляди левове за нов телефон.
 Снимка 465704

Главният датчик е с 16 мегапиксела, а под него има обособен модул, съдържащ леща с два мегапиксела за макро фотоси и още два датчика с по осем мегапиксела, един от които допускаме, че е с необятен ъгъл на снимане.

Power факторът на телефона обаче се крие в голямата 5000mAh батерия, която би трябвало да устоя цели три дни без зареждане.
 Снимка 465702

Другата добра вест е, че тя ще бъде зареждана със зарядно от най-малко 15 вата, което ще е част от комплекта на телефона.

Черешката на тази много приятна торта на Motorola е цената на модела, която не бе оповестена от Amazon, само че се чака да е в границите на към 300 $.

Ако предположим, че данните на Amazon са достоверни, то Moto G8 Power наподобява като един същински кандидат за първите места в междинния клас смарт телефони, който сигурно ще си завоюва доста почитатели през актуалната година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР