Представянето на новия Samsung Galaxy S10 е след само няколко

...
Представянето на новия Samsung Galaxy S10 е след само няколко
Коментари Харесай

Ето всичко, което знаем за новите Samsung Galaxy S10

Представянето на новия Samsung Galaxy S10 е след единствено няколко дни - на 20 февруари. И с помощта на непрестанните лийкове и изчезналите опити на производителите да прекратят приключването на информация, към този момент знаем и по какъв начин ще наподобява и какво ще предлага той.

И с изключение на сигурните данни за главните два модела, ще ви разкажем и за други два, които най-вероятно ще се появят на сцената.
 Снимка 407030
Източник:

Samsung още веднъж ще покаже два модела: S10 и S10 Plus с 6,1- и 6,3-инчови екрани с новия Infinity O AMOLED екран, при който няма типичния за последните две години разрез. Резолюцията им ще бъде 3040 х 1440 QHD+, а самите екрани ще са предпазени от Gorilla Glass 6.В предната част най-голямата разлика сред двата е, че по-големият S10 Plus ще има две селфи камери.

Иначе, моделите ще наподобяват съвсем идентични с миналогодишния S9, който пък много приличаше на S8. Samsung ще резервира рамките от горната страна и изпод, а сред тях ще има 3D екран. Отстрани намираме бутона за Bixby, а в долната част USB-C порт и 3,5 мм аудио жак.

В задната част нещата стават по-интересни: датчикът за пръстови отпечатъци изчезва - той към този момент ще се намира под екрана.

Камерите на гърба и на двата модела към този момент ще са три - две по 12MP и една 16MP за ултрашироки фрагменти.Очаква се, че новите модели ще бъдат с процесор Snapdragon 855 или Exynos 9820 за избрани пазари. S10 ще има 6GB RAM и 128GB вътрешна памет, като също така ще има и вид за 8GB RAM и 512GB вътрешна памет. По-големият S10 Plus ще предлага вътрешна памет от 1TB и цели 12GB RAM!

Друга разлика сред двата модела ще бъде размерът на батерията: 3 100 mAh за по-малкия и 4 100 mAh за по-големия.

Има клюки, въпреки и непотвърдени, за опция да зареждате безжично други устройства с телефоните.

По-достъпният S10e

Samsung готви и по-достъпен S10e, който ще има по-малък екран (5,8 инча и 2280 х 1080 резолюция), който няма да бъде закривен в профил, както и датчик за пръстов отпечатък на гърба.

Освен тези разлики, по-достъпният модел, който би трябвало да се конкурира с iPhone XR, ще има същият развой и същото количество памет. Вместо три обаче, камерите на гърба ще са две.Най-интересното за него е какъв брой ще коства - за жалост, към момента нямаме информация.

5G и сгъваем телефон?

Има и клюки, че Samsung ще пусне още един модел на S10 с 5G. Детайлите за него обаче са още по-малко. През ноември The Wall Street Jounal първи оповестиха за него, само че оттогава не се е появявала друга достоверна информация.Изключително евентуално е Samsung да даде повече информация - даже и дата, на която ще се появи на пазара, за сгъваемия си модел, който сподели за първи път през ноември.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР