Представянето на новата карта VISA на Fibank, генерален спонсор на

...
Представянето на новата карта VISA на Fibank, генерален спонсор на
Коментари Харесай

БОК и Fibank представиха новите карти VISA с олимпийски дизайн

Представянето на новата карта VISA на Fibank, общоприет спонсор на БОК, се състоя през днешния ден в столичния хотел “Арена ди Сердика “. На церемонията участва зам.-председателят на БОК Любомир Ганев.

“Вече 15 години Fibank подкрепя активността на Българския олимпийски комитет – съобщи именитият волейболист. - За да имаме положителни спортисти би трябвало да им предоставим условия. В последно време доста зали и игрища се построиха, в този момент нашата работа е да върнем младите в тези зали. И мисля, че това съдействие с Fibank е образец по какъв начин спортът дава
убеденост и самочувствие.”
 Fibank показа новите си карти по случай Токио 2020 @@@

Носителката на 5 олимпийски медала Мария Гроздева стана първият собственик на новите VISA дебитни и кредитни карти на Fibank, които са с олимпийски дизайн и са отдадени на идните игри Токио 2020.

“Много години употребявам картите на VISA издадени от Fibank. С тях се усещам сигурна, когато пътувам “, сподели двукратната олимпийска шампионка.

Мария е рекордьорка по присъединяване на олимпийски игри, и в Токио за седми път ще започва в най-престижния конгрес на планетата.
 Fibank показа новите си карти по случай Токио 2020 @@@

“VISA е горделив международен сътрудник на Олимпийските и Параолимпийските игри до 2032 година и сме щастливи, че през днешния ден дружно с Fibank можем да представим новите дебитни и кредитни карти Visa с неповторим олимпийски дизайн - съобщи Севдалина Василева, общоприет управител на VISA за България, Гърция и Кипър – картите, които се издават от през днешния ден, са резултат от трайното ни партньорство и ангажимент да спомагаме на нашите клиенти да бъдат новаторски. “

Новите кредитни карти ще се оферират без такса годишна поддръжка за първата година и без рента за първите 4 отчетни интервала. При новите кредитни карти VISA payWave, които са безконтактни, има опция за предел до 50 000 лева или тяхната равноценност в евро или долари.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР