Представянето на Лацио започва да става все по-непостоянно. Орлите допуснаха

...
Представянето на Лацио започва да става все по-непостоянно. Орлите допуснаха
Коментари Харесай

Лацио се срина във възможно най-неподходящия момент

Представянето на Лацио стартира да става все по-непостоянно. " Орлите " позволиха неточност в внимателен миг, откакто паднаха вкъщи с 1:3 от гостуващия Торино. По този метод момчетата на Симоне Индзаги пропуснаха да се изравнят с четвъртия в таблицата Рома.

Ключов за развоя на днешния мач беше аленият картон на Чиро Имобиле в края на първото полувреме. Това разреши на противника да построи добра преднина и в последна сметка да се поздрави с трите точки. Точни за триумфа на " граната " бяха Беренгер, Ринкон и Едера. Почетното попадение за Лацио беше дело на Луис Алберо.

Двубоят можеше да започва с ранно попадение на Андреа Белоти. Късметът обаче покри лациалите, защото ударът му мина на сантиметри от лявата греда. Домакините дадоха отговор на предизвикването с късмет за тяхната огромна звезда - Чиро Имобиле. Националът на Италия стреля с глава, само че над горната греда.

 Снимка 328498
Източник:

Динамиката на това дерби беше изключителна и ситуациите пред двете порти продължаваха с цялостна мощ. В 22-ата минута младият черногорец Адам Марушич тества шанса си с тежък изстрел, който беше избавен майсторски от опитния пазач на Торино - Салваторе Сиригу.

 Милан победи Болоня с 2:1
Джакомо избави достойнството на Милано и рестартира похода на " росонерите " към портите на Европа

Първи триумф за отбора под управлението на Рино Гатузо

Последваха две положителни положения за " биковете ", само че във въпросните обстановки Томас Ринкон не откри очертанията на вражеската врата.

Малко преди почивката се случи и събитието, което значително реши крайния излаз на срещата. В 44-ата минута Чиро Имобиле пропиля огромен късмет, откакто от отлична позиция стреля право в дясната греда на Торо. Миг по-късно, централният нападател на домакините получи пряк червен картон поради удар без топка! Той беше предизвикан от Николас Бурдисо и го смъкна на земята. Решението на този противоречив проблем бе взето с помощта на видео арбитража.

Торино се възползва от численото си предимство и откри резултата в 54-ата минута. В прегръдките на своите сътрудници попадна испанецът Алекс Беренгер, който се пребори за топката с двама съперникови бранители и преодоля Стракоша с изострен удар по земя.

Десет минути по-късно Томас Ринкон най-накрая настрои своя мерник и удвои преднината на " биковете ". Бившият състезател на Ювентус впечатли с пробив през центъра и безмилостен шут от границата на наказателното поле.

 Нова неточност на Наполи в Италия
Нова неточност на Наполи в Италия

Победител в разногласието с Фиорентина не беше излъчен

Макар и с 10 индивида, Лацио опита да се върне в мача 20 минути преди края. Луис Алберто се разноски из неориентираната защита на Торино и елегантно преодоля Сиригу за 1:2.

Повярвали си в постигането на непълен поврат, домакините напълно се оголиха в защита и разумно позволиха трети и този път съдбовен гол. Негов създател стана резервата Едера, разписал се по еднакъв метод на този, по който го направи и сътрудника му Ринкон.

В идващия кръг Лацио гостува на Аталанта, до момента в който Торино приема вкъщи втория във краткотрайното класиране Наполи.

 Снимка 328499
Източник:

ЛАЦИО - ТОРИНО 1:3

0:1 Беренгер (54 " ), 0:2 Ринкон (64 " ), 1:2 Алберто (69 " ), 1:3 Едера (73 " )

СТАДИОН : " Олимпико "

СЪДИЯ : Пиетро Джакомели

ЛАЦИО : Стракоша, Раду,Де Врий, Бастос, Марушич, Лейва, Лулич, Пароло, Алберто, Милинкович-Савич, Имобиле (резерви: Варгич, Герери, Андерсон, Баста, Кайседо, Жордао, Патрик, Лукаку, Уолъс, Мурджия, Луис Фелипе)

ТОРИНО : Сиригу, Бурдисо, Де Силвестри, Молинаро, Н " Колу, Тинкон, Валдифиори, Басели, Фалке, Белоти, Бенергер (резерви: Ихацо, Бойе, Коне, Савич, Фиоралисо, Лианко, Оби, Морети, Акуа, Де Лука, Едер, Барека)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР