Представянето на Фиорентина от началото на сезона никак не се

...
Представянето на Фиорентина от началото на сезона никак не се
Коментари Харесай

Фиорентина обмисля да смени Монтела със Спалети

Представянето на Фиорентина от началото на сезона по никакъв начин не се харесва на управлението на клуба. Шефовете на “виолетовите” към този момент съществено се замислят за треньорска рокада, а в случай че се стигне до такава и Винченцо Монтела бъде освободен, с най-големи шансове да заеме поста е Лучано Спалети.

През уикенда Фиорентина позволи тежка загуба с 2:5 от Каляри и заема 9-о място в класирането. Тимът от Флоренция е спечелил единствено 4 от 12-те си мача досега и един от последните пет. Това е предиздвикало ръководителите на клуба да потърсят контакт със Спалети, който е без работа, откогато напусна Интер. 60-годишният експерт обаче към момента е на заплата при “нерадзурите” и това може да се окаже проблем за “виолетовите”, в случай че решат да го ангажират. Неустойката за преустановяване на контракта на Спалети беше и една от аргументите Милан да се откаже от него и да назначи Стефано Пиоли на мястото на провалилия се Марко Джампаоло.

В Италия пишат, че в случай че след паузата за националните тимове резултатите не се подобрят, Монтела сигурно ще си тръгне от “Артемио Франки”. През септември и октомври той изведе Ла Виола до три победи и три равенства в Серия “А”, като тимът надигра Милан на “Сан Сиро” и не отстъпи на първенеца Ювентус. В последните си 4 мача обаче Фиорентина взе единствено една победа и се смъкна в класирането. Серия А 12 кръг, неделя 10 ноември  Каляри 5:2краен резулат  Фиорентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР