Представянето на Ферари в Гран При на Канада и класирането

...
Представянето на Ферари в Гран При на Канада и класирането
Коментари Харесай

Васьор: Новите неща работят

Представянето на Ферари в Гран При на Канада и класирането на Шарл Леклер и Карлос Сайнц най-сетне донесоха усмивка на лицето на шефа на отбора Фредерик Васьор.

„ Това беше положително съревнование – разяснява французинът. – В петък показахме, че имаме положително движение – за подготовка и надпреварата. Но в събота беше доста по-трудно поради атмосферните условия. В надпреварата се справихме добре, имахме добра тактика. Знаехме, че можем да сме бързи, а в последните 30 обиколки вървяхме с темпото на Хамилтън и Алонсо. Мисля, че това е огромна стъпка напред, подобренията, които направихме несъмнено работят. ”

Васьор даде обещание изчерпателен разбор на всичко, което се случи в Монреал и по-силно показване в Австрия при започване на юли.

„ Трябва да се опитаме да поправяме грешките, които позволяваме, ще обсъждаме това с екипа във вторник – удостовери шефът на Скудерията. – Все още преследваме съвършения уикенд, който ще ни донесе още по-добри резултати. В Австрия ще е друго, там също ще имаме нови неща за колата и когато пакетът е подготвен ще се опитаме да минем по-напред. Не желая да кажа, че екипът ни е подготвен да завоюва съревнование, само че работим в тази посока. ”

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР