Представянето на Дони ван де Беек в снощния мач на

...
Представянето на Дони ван де Беек в снощния мач на
Коментари Харесай

Солскяер описа свой играч като мечта за всеки мениджър

Представянето на Дони ван де Беек в снощния мач на против в шампионата за Купата на Лигата зарадва мениджъра. “Червените дяволи” се постановиха с 3:0 като посетители и се класираха за 1/4-финалите. Нидерландецът започва като централен халф, а след това даже заигра като ляво крило. Закупеният за 39+5 млн. евро футболист се регистрира с асистенция за второто попадение.

“Тъй като е минал през школата на, Дони разполага с нужната футболна просветеност и тактически знания - съобщи Солскяер. - Тактиката е в основата на нидерландския футбол. Той схваща играта и е интелигентен. В съпоставяне с и Ван де Беек е по-различен вид играч за лявата част на терена, само че за какво да не може да влиза във вътрешността към центъра и да намира пространства? Дони е футболист, който може да играе на разнообразни позиции, което от време на време е част от неговата мощ. Помня по какъв начин аз самият действах на дясното крило, като ляв централен нападател, че и като №10. Ван де Беек е футболист, какъвто всеки треньор постоянно ще желае да има в тима си.”

Междувременно португалското издание Record заяви, че Манчестър Юнайтед е отхвърлил предложения на и за отдаването чартърен на крайния защитник. Английският клуб държи да продаде играча.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР