Представянето на алтернативни проекти за визията на ул. Гладстон се

...
Представянето на алтернативни проекти за визията на ул. Гладстон се
Коментари Харесай

Пълен провал на представянето на алтернативните проекти за галерията на Гладстон

Представянето на различни планове за визията на ул. " Гладстон " се провали, така като архитектът, изготвил подобен, е " закопчан " с уговорка за дискретност, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Арх. Петкана Бакалова има контракт с фирмата-изпълнител на галерията " Главболгарстрой ". В контракта обаче има уговорка за дискретност, която стопира арх. Бакалова да покаже създаването си.

Тя обаче изиска от локалната администрация в лицето на зам.-кмета по просвета Александър Държиков устно да даде единодушие за показване, защото Общината пък е сключила контракта с " Главболгарстрой ". Самият Държиков изясни, че едвам тази заран е получил писмо от уредниците - Съюза на пловдивските художници. " Такива подготвени неща няма по какъв начин да подпиша ", съобщи Държиков.

Оказа се следната обстановка - уредниците на разискването се обърнали в последния миг към Общината, а по-късно я упрекнаха в неистина. В последна сметка план не се показа. Показа се единствено известното досега - промененият Подробен устройствен план в зоната на галерията.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР