Представяме ви вижданията за развитието на община Кюстендил на кандидатите

...
Представяме ви вижданията за развитието на община Кюстендил на кандидатите
Коментари Харесай

Румен Златковски и Мариана Александрова:Ще работим в Общински съвет за един по- добър Кюстендил!

Представяме ви вижданията за развиването на община Кюстендил на претендентите за общински съветници от партия Има Такъв Народ Румен Златковски и Мариана Александрова.

Мариана Димитрова Александрова е родена в с.Коняво, живее и сега в с. Коняво.Работила е дълги години като административен секретар в с.Коняво, по-късно 2 мандата, 8 години като кмет на с.Коняво. За малко прекъсва публичната си активност, сега работи като деловодител в частна правосъдна адвокатска фирма в гр.Кюстендил.

" По гледище на хора от селото, а и от града взех решение още веднъж да се захвана с социална активност, тъй като по този начин го чувствам.Кандидатирам се за кмет на с.Коняво и съм в листата за общински съветници на Има Такъв Народ под номер 107 ", сподели Мариана Александрова.
Тя е безапелационна, за какво е избрала листата на пратия ИТН.
" Повечето хора,които ме познават знаят коя партия ме поддържаше при предходните избори, само че имах леки разочарования и по тази причина прекъснах публичната си активност. Откакто има Има Такъв Народ, открих в тези хора, аз ги познавам и по- огромната част от тях в град Кюстендил.В тях открих моите хрумвания, визии, моите присъщи особености като персона открих в множеството от тях същите качества.Затова взех решение от тази партия, в тях чувствам борбеността, решимостта, непримиримостта към доста от нещата, които се случват в нашето общество и по тази причина взех решение дружно с тях да се борим за по- положителни условия на живот и най- към този момент за бистрота ".

Ако бъде определена за общински консултант в Кюстендил, тя няма да пести сила и време, с цел да отстоява своите визии и преследва значимите за обществото цели.

Приоритете за нея са децата и обществените действия.

" Това ми е заложено по рождение, доста обичам да оказвам помощ на хората, да позволявам техните проблеми.Зная къде и при кого да отида, какво да запитвам.Аз съм правила това не като общински консултант, а като кмет съм участвала на сесии на Общински съвет и съм се борила за решение на проблемите на хората.Зная, че като има кой да ги сложи както би трябвало и има с кого да ги показа, а в сътрудниците от Има Такъв Народ, които са претенденти за общински съветници, намирам такива качества,то проблемите могат да се вземат решение.Когато се споделят с обществото, идват по- положителните хрумвания.За мен като цяло, не че няма да спомагам и за други неща, най- огромен приоритет са ми решение на проблеми за децата, учебни заведения, детски градини, обществени действия ", сподели още Мариана Александрова.

Румен Златковски е претендент за общински консултант от партия Има Такъв Народ с преференция 104.
Роден е в гр. Кюстенидл, инженер- икономист и бизнесмен.

" Искам да стана общински консултант и съм член на Има Такъв Народ, тъй като виждам, че общината се ръководи едностранно от кмета, без да се зачитат мненията на общинските съветници и в този Общински съвет желая като влезнат хора от разнообразни партии да бъде друг, да се чува мнението на всеки един общински консултант ", съобщи Златковски.
Той уточни, че тротоарите в централна градска част са в извънредно положение, колите паркират върху тях, което е неприемливо.
" Минералната вода в град Кюстендил се излива по улиците и не се употребява рационално. Много са нещата, които би трябвало да се създадат.Другото нещо, на което не се обръща внимание, това е раздутият щат на общината.В нашия град общината е най- огромния шеф, което не е обикновено.Трябва да се намерения за вложения, да се задържат младежите, които да останат в град Кюстендил, а не да отпътуват с еднопосочен билет за София или чужбина ", безапелационен е Златковски.

Като бизнесмен, който се занимава с търговия от 29 години има опит,визия и хъс да предлага хрумвания и взема решение ежедневните проблеми на жителите на община Кюстендил.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР