Представяме ви колекция на REFAN , която изкушава с нежни

...
Представяме ви колекция на REFAN , която изкушава с нежни
Коментари Харесай

Лято с аромат на нежни и сладки плодове на страхотна промоция

Представяме ви сбирка на REFAN " ", която изкушава с нежни и сладки плодови аромати, които галят сетивата, основават естетика и изпълват живота с наслада. Тя включва шампоан-душ гел и крем за тяло с шест завладяващи аромата на горски и екзотични плодове: Honey Banana, Juicy Strawberry, Tropical Mango, Forest Raspberry, Fresh Tangerine, Exotic Pomegranate.
Прочетете още
Четири от тези шест аромата сега можете да намерите на в магазините на РЕФАН във Вашето обитаемо място. Комплектите съдържащи шампоан душ гел и крем за тяло с аромати на Малина, Банан, Мандарина и Нар, можете да закупите единствено за 11.98, като по този метод ще спестите 4.99 лева

Шампоан душ геловете от плодовата сбирка хидратират кожата и косата и трансформират вземането на душ в същинска приятност. Съдържат дейните съставки:

Глицерин – отличен овлажнител. Хидратира и омекотява кожата и косата в дълбочина. Има свойството да задържа влагата и основава невидима отбрана против неподходящите фактори на околната среда. Прави кожата по-гладка и мека и възстановява еластичността на косъма.
Маслиново масло- заздравява и укрепва структурата на косъма. Прави кожата и косата нежни и хидратирани.

Неустоимите им аромати превземат сетивата и въображението и подаряват моменти на наслаждение и наслада.
Подходящи са и за деца над 3-годишна възраст.

Кремовете за тяло са с лека текстура, която бързо се всмуква от кожата, без да оставя мазни следи. Създават чувство за прохлада и копринена мекост през целия ден. Съдържат:

Органично арганово масло - има богат мастно-киселинен състав, който оказва помощ за поддържане на кожата в здрав тип, борейки се сполучливо с дехидратацията и загубата на разтегливост в нея. Аргановото масло е богато на стероли-основен детайл в най- външния пласт на човешката кожа.
Витамин Е - има защитни функционалности и антиоксидантни свойства. Подобрява епителизацията и покачва ензимната интензивност в кожата. Забавя процесите на прибързано стареене, провокирано от UV-радиацията.
Токоферол - има мощни антиоксидантни свойства, като защищава от нездравословното въздействие на околната среда.

Благодарение на тези дейни съставки кремовете за тяло продължително хидратират и омекотяват кожата,

Плодовите аромати се одобряват доста добре от актуалния консуматор, поради глътката прохлада и екзотика, която внасят в сивото всекидневие. Колекция на REFAN " Fruit Collection " е същински празник за вашата кожа – ароматна терапия с ободрително влияние.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР