Представяме ви историята на майка, която иска да помогне на

...
Представяме ви историята на майка, която иска да помогне на
Коментари Харесай

Повече от брутално! Бивша наркоманка показа как е изглеждала дрогирана

Представяме ви историята на майка, която желае да помогне на другите, разгласява във фейсбук свои фотоси, до момента в който е в положение след консумация на опиати. Става дума за Мелиса Лий Матор, която счита, че по този начин ще покаже на света какъв брой е неприятно и пагубно дрогирането. Друга причина за действието й е, с цел да покаже на своите другари, също наркомани, че не трябва да взимат опиати, тъй като ще свършат като нея.

" Това е отвън границите, които моите думи могат да опишат. Моля прочетете и споделете с другите ", написа Мелиса, представена от Daily Mail.

" Така изглеждах всекидневно, с години. Така ме гледаха брачният партньор ми и дъщерите ми. Моето семейство и другари, всички ме гледаха такава, а аз единствено в редки случаи излизах от у дома. Бях болна и умирах. Бях на самото дъно, от което мислех, че в никакъв случай няма да се издигна. Не знаех за живот без консумация на опиати, желаех единствено да умра, а не осъзнавах, че към момента съм жива ", споделя още тя.


Тези фотоси са споделени от над 50 000 души.

Мелиса споделя, че е чиста към този момент година и пет месеца. Занимава се с писане от този вид и работи като обществен консултант в Центъра за възобновяване.

" Ако сега сте дейни и подвластни, вижте тези фотоси. Жена наркоманка, която лежи в банята на пода. Жена, която би похарчила всеки цент за опиати, забравяйки, че има деца. Жена, която не мисли, че в миналото ще може да откри пътя ", прибавя тя.

На фотографията може да видите Мелиса в миналото и в този момент, а хората, които знаят нейната история, непрекъснато я хвалят и предизвикват. Нейните почитатели оставят мнения и я поздравяват, казвайки й, че Бог би трябвало да я благослови.




Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР