Представяме ви Holiday Inn Plovdiv - мястото, където комфортът и

...
Представяме ви Holiday Inn Plovdiv - мястото, където комфортът и
Коментари Харесай

Holiday Inn Plovdiv – комфорт и спокойствие под тепетата

Представяме ви Holiday Inn Plovdiv - мястото, където комфортът и бизнес стилът се преплитат с античната магия на Пловдив.

Всеки от хотелите, принадлежащи на групата IHG (Intercontinental Hotels Group), предлага неповторим жанр, който е съгласуван с условията и желанията на гостите. Holiday Inn Plovdiv се гордее със своята уютна конюнктура и извънреден бизнес комфорт, което го прави съвършен за корпоративни бизнес клиенти, фамилии и пътуващи, които желаят да се насладят на античната магия на Пловдив.

 

 Holiday Inn Plovdiv – комфорт и успокоение под тепетата

 

Хотелът, ситуиран под тепетата на града, предлага както хотелско настаняване, по този начин и наем на зали за образуване на разнообразни типове събития като семинари, отбор билдинг интензивности, образования, презентации, изявленията и други.

 

 Holiday Inn Plovdiv – комфорт и успокоение под тепетата

 

Ресторантът Etéreo е идеалното място, където гостите могат да се насладят на разнообразна кухня с вкусни и постоянно прясно приготвени ястия.

 

 Holiday Inn Plovdiv – комфорт и успокоение под тепетата

Екипът на хотел Holiday Inn Plovdiv се отличава със своя висок професионализъм и приятелско отношение. Той постоянно е разполагаем, подготвен да помогне и да отговори на всевъзможни въпроси или потребности, които гостите им може да имат.

 Holiday Inn Plovdiv – комфорт и успокоение под тепетата Насладете се на съвършено проведеният престой в хотел Holiday Inn Plovdiv. Вашата стая ви чака, с цел да ви предложи уют, комфорт и отлични условия, които ще ви впечатлят. Оставете се в ръцете на експертите и се насладете на незабравимо прекарване, към което ще се връщате още веднъж и още веднъж.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР