Представяме ви доц. Катерина Караиванова, най-възрастния курсист от семинарите на

...
Представяме ви доц. Катерина Караиванова, най-възрастния курсист от семинарите на
Коментари Харесай

95-годишна жена разказва за чудесата на „Метода Силва“ (видео)

Представяме ви доцент Катерина Караиванова, най-възрастния курсист от семинарите на „ Метода Силва ". 95-годишната жена разкрива своите секрети за здраве, благополучие и дългоденствие.  
Още за „ Метода Силва ", за това по какъв начин да учим, считаме и запомняме бързо и елементарно, можете да прочетете във водещата тематика от новия брой на Списание 8!



Хосе Силва е роден в Таксас през 1914 година. Благодарение на познанията си за радиоелектротехниката и логиката на психиката, той прави връзка сред мозъка и електричеството. Занимавайки се с разнообразни прогресивни проучвания, Силва създава система за надзор на мозъка, включваща мисловна визуализация, централизация с утвърждения, релаксация и ментални извършения. Програмата реализира изключителни резултати: хора се излекуват от нелечими заболявания, възпитаници покачват триумфа си, курсисти осъществят фантазиите си…

Лицензиран учител и шеф на „ Метода Силва " за България е Стоян Лаловски. Той приготвя за щемпел удивителната книга " Научи се да помниш " на Доминик О'Браян, 8-кратен първенец по памет. Неговият разум е изострен като бръснач и постоянно побеждава на блекджек казината в Лас Вегас! 
Всеки, който си направи едногодишен абонамент за Списание 8 сред 8 април и 7 май 2018 година, ще получи като подарък книгата на Доминик О'Браян „ Научи се да помниш “. 



 Предстоящи семинари по „ Метода Силва “:
Варна – 18,19 и 20 май
София – 1, 2 и 3 юни
Пловдив – 8, 9 и 10 юни

Информация и записване: в книжарница „ Нова Епоха “
Тел. 02 981 98 98 и 0889 81 98 98

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР