Представяме ви част посланиците на доброто от неуморния екип на

...
Представяме ви част посланиците на доброто от неуморния екип на
Коментари Харесай

Петима са посланиците на доброто в екипа на фондация За Нашите Деца тази година

Представяме ви част посланиците на положителното от неуморния екип на фондация „ За Нашите Деца “. Това са сътрудниците, номинирани в състезанието на Държавна организация за протекция на детето „ Посланик на положителното “, спечелилите в който ще бъдат наградени на специфична гала на 21 ноември 2019г. Инициатива е част от събитията, свързани с отбелязването на тридесетгодишнината от приемането на Конвенция на Организация на обединените нации за правата на детето.

Ето и някои от членовете на екипа, които всекидневно трансформират орисите на хората, които поддържат и им спомагат, с цел да преодоляват компликациите и тестванията, пред които се изправят.



Вяра Панайотова

Вяра Панайотова е специалист по ранно детско развиване във фондацията. Вяра бе номинирана за изключителния професионализъм, който всекидневно показва в работата си. История за поддръжката, която оказва на децата и фамилиите, с които работи, ви разказахме неотдавна. Можете да я откриете ТУК. В работата си с Яна и Тодор, Вяра оказа значима прочувствена поддръжка, както и насоки по отношение на по какъв начин те да подобрят родителските си умения и методът, по който дават отговор на потребностите на своите деца.

Катерина Ковачева

Катерина Ковачева е старши психолог във фондация „ За Нашите Деца “. Тя има богат опит както с сложни случаи, по този начин и в областта на осиновяването и работата с осиновителни фамилии. Номинирана е за „ Посланик на положителното “ за основната роля, която поддръжката й оказва върху децата и фамилиите, които поддържаме, в превъзмогването на тестванията и компликациите, които животът им сервира. История от работата на Катя можете да откриете ТУК.

Маргарита Чернева

Маргарита Чернева е обществен служащ в Център за социална поддръжка „ За деца и родители “ в град Пловдив. Маргарита е номинирана за премия поради изключителната поддръжка, която оказва на родителите, с които работи. Изграждайки връзки на доверие, тя има огромен принос за напредъка и подобряването на родителските умения, на хората, които търсят нейното подпомагане.

Петя Яначкова

Петя Яначкова е фамилен съветник и старши специалист в Център за социална поддръжка „ Света София “. Богатият професионален опит, който Петя има увенчават случаите, по които работи с триумфи. Петя е номинирана за „ Посланик на положителното “ за работата си в поддръжка на татко, който се бори да върне детето си, от което е разграничен. След дълги месеци на работа, Петя оказва помощ за отстраняването на правосъдната неточност, която е довела до казуса, и историята приключва щастливо.

Рая Цветанова

Рая Цветанова е старши експерт „ Ранна Интервенция “ и е разкрила призванието си в това да поддържа най- дребните деца, с които работим. Рая е номинирана за заслугите си за забележителния прогрес, който децата, които поддържа бележат по време на работата си с нея. Пример за история от работата на Рая можете да откриете ТУК.

Пожелаваме на Посланиците на положителното от фондация „ За Нашите Деца “ още доста триумфи в професионалния им път!

Церемонията ще се организира на 21 ноември от 19:00ч. в Зала 1 на Национален замък на културата и ще приключи с вграждане на „ Капсула на положителното “, съдържаща послания за бъдещите генерации, която ще бъде отворена още веднъж през 2030г.

 &feature=emb_logo
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР