Представяме на вашето внимание дневният хороскоп за петък, 28.02.2020г. изготвен

...
Представяме на вашето внимание дневният хороскоп за петък, 28.02.2020г. изготвен
Коментари Харесай

Съдбата днес закриля представителите на една зодия!

 Представяме на вашето внимание дневният хороскоп за петък, 28.02.2020г. направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


Днес сте във властта на неподходящи познанства, срещи и диалози, затруднени и от ретроградното придвижване на Меркурий, които ви пречат да сте задоволително прозорливи. Намерете бързо решение на проблемите си. Ако сте съсредоточени и търпеливи, ще се справите със отговорностите си. Не допускайте възприятията да попречат на разсъдъка да види същинските черти на хората, домогващи се до вашите проекти. Отношенията с интимния ви сътрудник изискват да сте деликатни. Вашите подозрения в възприятията му ще го изнервят. Вечерта се отдайте на интимни мигове с обичаните си и на деен и паметен секс.

ТЕЛЕЦ

Денят изисква да сте сериозни към постъпките си, с цел да избегнете компликациите сутринта. Имате опция да се справите със отговорностите си на работното място. Избягвайте новите запознанства, бъдете сдържани в общуването с сътрудниците си и деловите си сътрудници, поради вероятни проблеми и опит за измами при ретроградното придвижване на Меркурий. Денят разрешава подписване на брак. Възможно е, в случай че не сте фамилни, благи дами, да срещнете своят сътрудник и да изживеете сантиментални мигове още през днешния ден. Вечерта ще се наложи да давате пояснения за държанието си, в случай че сте били груби по телефона.

БЛИЗНАЦИ

Събудете любознанието на вашите сътрудници, като ги запознаете с вашите нови планове и им помогнете да вникнат в същността им, само че без да се обвързвате с обещания за бъдеща взаимна работа. Меркурий е назадничав. Успехът ви е сигурен, в случай че ги претворите в действителност. Бизнесмените през днешния ден не трябва да се съгласяват на вложения. Да отсрочат диалозите за идващия месец. Запознанствата и сантименталните срещи ще ви донесат доста наслада и приятни преживявания. Сексуалните мигове са мечтани и мечтани от вас още от сутринта. Не ги пропускайте!

РАК

Денят е изключително сполучлив за хората на изкуството, които ще получат мечтаното предложение за изява отвън България. Не бива да го отхвърлят. Не пропускайте опцията за себеизява. Не е във ваша изгода да започване нови задания в края на месеца – Меркурий е към момента назадничав. Изчакайте няколко дни и обмислите още един път желанието си. Късметът може да ви изостави, в случай че сте решили да се впуснете в нова любовна случка. Бъдете внимателни, в случай че имате сантиментална среща, само че сте обвързани и в други връзки.

ЛЪВ

Днес сте импулсивни и устремени към нови хоризонти. Искате да осъществите една ваша огромна фантазия, само че не го правете с порив, който може внезапно да бъде блокиран поради непредвидени компликации, подбудени и от ретроградното придвижване на Меркурий. Не е изключено да ви посетят ваши настоятелен сътрудници, пристигнали ненадейно от чужбина. На всяка цена осъществете среща с тях. Вечерта се приберете вкъщи незабавно след края на работния ден. Не пътувайте! Бъдете с обичаните си. Открийте най-краткия път към сърцата им, в случай че сте ги отдалечили от себе си. Сексът няма да ви сближи.

ДЕВА

Ще бъдете неприятно сюрпризирани от новината, че ваш съперник пробва да ви в профил от заемания пост, изключително в случай че се занимавате с политика. Бъдете бдителни поради към момента ретроградния Меркурий. Заемете се със отговорностите си. Не ви поучавам да се трудите интензивно, в случай че се постанова да сте на работното си място, отдайте се на отговорностите си до обед. Пътувайте. Любимите ви са щастливи, че вечерта ще бъдете дружно. Очаквайте приятна изненада. Ако сте несемейни, влюбили сте се ненадейно, не знаете какво да предприемете с предходната си връзка.

ВЕЗНИ

Постарайте да си изясните какви са проектите ви за идващите два месеца и не допускайте излишно прахосване. От вярното систематизиране на вашите задания зависи дали ще ги отхвърлите в период. Тези от вас, които имат желание да пътуват за делова среща, да са готови, че може да закъснеят. Не проявявайте раздразнителност, предизвикана и от към момента ретроградния Меркурий. Пазете се от опити на родственици да ви обиден поради завистта им към материалните ви триумфи. Ще се опитат да настроят против вас обичаните ви.

СКОРПИОН

Не сте настроени за другарство с околните си и с вашите сътрудници. Ако имате професионални проблеми ги разрешете сами, без намесата на вашия шеф. Тези от вас, които развиват бизнес, през днешния ден може да пожънат непредвиден триумф, в случай че не слагат ново начало, а не престават започнатото преди ретроградното придвижване на Меркурий. Не се надявайте шансът ви да проработи и да ви сервира както подарък предстоящата с боязън половинка. Трябва да заслужите възприятията на обичания човек. Не пропускайте да докажете, че сте щастливи в любовта и се отдайте на полови мигове.

СТРЕЛЕЦ

Ще се чувствате постоянни и удовлетворени. Доброто ви въодушевление ще повлияе и близките. Нямате причина да се притеснявате за финансовото си положение. Какво по-хубаво от това. Опитват се да провалят обмислянето на новите ви професионални проекти, само че няма да съумеят да ви навредят, тъй като сте готови за удари от неприятели, а и не се противопоставяте на ретроградния Меркурий. Проявете благотворителност и покажете възприятията които изпитвате към околните си и обичания човек. Създайте си приятни страсти. Сексуалните наслаждения ще са приятния свършек на една красива вечер.

КОЗИРОГ

Ако следвате правилните ходове, може да ви предложат покачване, тъй като вашия шеф ви харесва и утвърждава работата ви. Възползвайте се от тази опция. Задачите ви е са доста и по тази причина е добре да планирате идващия месец и да обмислите къде да прекарате почивните и празнични дни. Радвате се на споделени усеща и на естетика в персоналните връзки. Не изневерявайте. Желанието да блеснете пред интимната си половинка с невероятни полови преживявания не е мотив да разказвате за насъбрания опит с други интимни сътрудници.

ВОДОЛЕЙ

Съдбата ви закриля, макар компликациите на работното място през целия ден. Засилва се увереността ви, че сполучливо ще се справите със дилемите си в поставения период. Пазете се от отрицателно въздействие. Контролирайте страстта. Откажете оферти за вложения, за които нямате задоволително средства и освен поради това, а и тъй като Меркурий е към момента назадничав. От вас зависи дали ще сте посрещнати добре вкъщи и в случай че отивате при интимната си половинка или ще допуснете да ви отхвърлен. Хармонията в интимните ви връзки изисква да сте умерени.

РИБИ

Очаквайте компликации при постигането на мечтаните материални триумфи, освен поради ваши пропуски, а и поради ретроградното придвижване на Меркурий, което постанова своите строги правила. Не пропилявайте възможностите си за уговаряне на доходна работа. Приемете делово предложение. Работата в съдружничество ви носи триумф, тъй като ще ви бъде по-лесно да преодолявате компликациите по пътя си. Запознанство в персонален проект може да се трансформира в сериозна връзка. Семейните дами да не изневеряват. Несемейните дами имат късмет да открият своята половинка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР