Представяме на вашето внимание дневният хороскоп за четвъртък, 27.02.2020г. изготвен

...
Представяме на вашето внимание дневният хороскоп за четвъртък, 27.02.2020г. изготвен
Коментари Харесай

Сериозни финансови постъпления за представителите на една зодия днес

 Представяме на вашето внимание дневният хороскоп за четвъртък, 27.02.2020г. направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Не спорете с сътрудниците си по какъв начин да разпределите дилемите си, направете най-хубавото за всички. Ако имате посещаване на ваши задгранични сътрудници, не провеждайте през днешния ден настоятелен диалози поради ретроградното придвижване на Меркурий. Задълженията ви изискват да останете на работното място и след края на работния ден. Предупредете вашите близки, с цел да си спестите ревността и свадите. Вечерта не са изключени проблеми с брачната или интимната ви половинка. Поведението ви в последните дни основава усещане, че сте изневерили.

ТЕЛЕЦ

Вашите сътрудници отхвърлят да одобряват препоръките и концепциите ви. Явно ги поднасяте с звук, който изисква цялостно послушание или пък звучи менторски. Заемете се със отговорностите си. Не се надявайте на странична поддръжка, а работете сами и очаквайте бързо и елементарно разрешаване на финансови проблеми. След обяд се пазете от интриги и злословия, които желаят да потвърдят, че мамите интимната си половинка. Вечерта си създайте сантиментална конюнктура, поговорете искрено за случилото се и се отдайте на полови преживявания.

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви следващия изпълнен с приятни преживявания и професионални триумфи ден. Не мислете за вероятните компликации, с цел да не ги предизвикате сами при към момента ретроградното придвижване на Меркурий. Бъдете търпеливи с сътрудниците си на работното място, даже и в случай че са заядливи и демонстрират пренебрежение към вас, тъй като сте уверени в себе си. Няма да липсват и разправии в фамилията ви, поради раздразнителност, която мъчно прикривате. Семейните и съществено обвързаните могат да се разтоварят от напрежението като се отдадат на полови удоволствия.

РАК

Нямате мотив за терзание. Новите задания, чието начало поставяте през днешния ден, ще ви донесат триумф, самопризнание, само че и опция да обогатите знанията и уменията си. Проведете деловите си срещи в този ден, изключително в случай че сте на управителен пост, тъй като ще са сполучливи и ще слагат основата на положителни доходи. Меркурий е към момента назадничав и предизвестява да не инвестирате. Усложненията в фамилните връзки са подбудени от нежеланието ви да деянията схващане към околните си. Интимният ви живот и в този ден е проблематичен.

ЛЪВ

На работното място триумфът е с вас, в случай че обмислите добре начинанията и не сте прибързани. Ако сте уговорили настоятелен срещи, не взимайте прибързани решения. Настроението ви е чудесно, уверени сте в силите си, само че все пак триумфът може да ви изневери и поради ретроградното придвижване на Меркурий. Предпазвайте се от несъответствуващи запознанства и разочарования в персоналния живот. Личните ви връзки са постоянни, само че в случай че предходния ден сте се изкушили да флиртувате и през днешния ден продължите, проблемите ви са сигурни. Не бъдете сериозни към брачния си сътрудник.

ДЕВА

Въпреки, че сте самоуверени и окуражени да се справите сполучливо с провокациите, е време да преразгледате към този момент основаните от вас настоятелен връзки. Бъдете прозорливи при провеждането на настоятелен диалози, свързани с работата ви и подписването на дълготрайни контракти. Меркурий е към момента в ретроградното си придвижване. Несемейните дами да чакат предложение за брак, което ще ги ощастливи. В фамилиите без деца може да бъде заченато бебе. Сексуалният ви живот изисква да сте внимателни, с цел да не си създадете проблеми с колегата си, в случай че не сте сигурни в възприятията си.

ВЕЗНИ

Справяте се с лекост с всички компликации по пътя си. Оценката за вашата работа е висока и подплатена с положителни финансови приходи. Горди сте с достиженията си, само че внимавайте – Меркурий е към момента назадничав. Проведете деловите си срещи и диалози, а и шансът през днешния ден е на ваша страна, в случай че активността ви е обвързвана с вложения. Не е изключена препирня с обичаните ви хора. Причината е следващото неявяване от вкъщи, откакто сте уговорили сантиментална среща или вечеря. Дори и в случай че закъснеете, изпълнете даденото заричане, а по-късно си подарете взаимни мигове на полови удоволствия.

СКОРПИОН

Неочаквано за вас ще ви поддържат авторитетни хора, на които се доверете внимателно. На триумф могат да разчитат всички, които се занимават с бизнес и с търговия на интелектуална благосъстоятелност. Имате опция да предприемете дейности, посредством които да попълните бързо банковата си сметка, само че не рискувайте и не разчитайте на шанса си, тъй като Меркурий е към момента назадничав. Мечтаете за идеални връзки с сътрудник, който е ваша остаряла интимна връзка. Сексуалните ви връзки може да са били прелестни, само че в този момент нещата са се трансформирали.

СТРЕЛЕЦ

Постарайте се да отидете рано на работа, с цел да се подготвите за договарянията, от които зависи подписването на значими за вас капиталови планове, само че убедете сътрудниците си, че е във всеобща изгода да ги подпишете откакто Меркурий завърши с ретроградното си придвижване. Днес имате опция да реализирате деловите си хрумвания. На работното място ви обезпечават нужното успокоение. Не пропускайте вечерта да поговорите с обичаните ви хора, да разберете какви са желанията им. Запознанствата в персонален проект и прибързаните полови контакти не са желателни, тъй като ще ви разочароват.

КОЗИРОГ

Днес сте подготвени на всичко, с цел да се срещнете с ваши сътрудници, с които имате предпочитание да създадете общ бизнес. Приемете отводът или тяхното единодушие като Съдбовен знак. Не проявявайте наивност към деловите си сътрудници, с цел да избегнете финансови загуби и поради ретроградния Меркурий. Не навлизайте в разногласия. Вечерта си останете вкъщи. Поканете си посетители или вие отидете при компания, която ви е приятна. Сексуалният ви живот въобще не дава отговор на визиите ви за интимна непосредственост. Обмисляте даже раздялата си.

ВОДОЛЕЙ

Задължени сте да обмислите промени и да предприемете решителни дейности, с цел да избегнете финансовите загубите при ретроградното придвижване на Меркурий. Ако се справите, триумфът е с вас. Занимавайте се с професионалните си отговорности без да обмисляте по какъв начин да си тръгнете по-рано от работа, с цел да не си навредите. Денят е съвършен за завършения. Срещата с интимната половинка и усамотяването с брачните ви сътрудници ще ви дарят приятни мигове. Взаимното предпочитание за полови удоволствия е още по-пълноценно, в случай че имате до себе си родени в Телец.

РИБИ

Страдате тъй като се чувствате нещастни и неразбрани. Отказът на вашите близки да се съобразят с вашите стремежи ви депресира, това е естествено държание, в случай че сте работили и през почивните дни и сте ги лишили от внимание. На работното място триумфът е с вас. Имате незабавни служебни задания и не трябва да закъснявате за работа. Ваша остаряла интимна връзка се пробва да съсипе бракът ви. Дразни се от прекомерната ви обвързаност към брачния ви сътрудник. Опитите за доближаване и половото му предпочитание могат да се окажат причина за развода ви.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР