Представям си това разсейване около енигмата, около тайнствеността в която

...
Представям си това разсейване около енигмата, около тайнствеността в която
Коментари Харесай

Момчилова: Трябва да сме много бдителни по отношение на съдържанието, което стига до децата

" Представям си това разпръскване към енигмата, към тайнствеността в която работи регулатора, бавно лека да преодолеем този вид по който се е работило години наред. Все по нескрито ще бъде това, което вършим. Радвам се, че сътрудниците възприеха това предложение да се излъчваме в действително време, когато заседаваме, да се чува, да се вижда, да се съди по тази причина, което вършим, когато взимаме решение, когато обсъждаме мъчителните за българската медийна среда тематики. Считам, че това е потребния, цивилизования и либерален метод по който би трябвало да работи този орган в този миг, на този стадий ", това съобщи пред Българска национална телевизия новият ръководител на Съвет за електронни медии Соня Момчилова.

" Един мониторинг лишава време. Предстои след непопулярните ограничения, да предприемем и други във връзка с рекламата на хазарта. Съвсем скоро ще бъде свикана полемика, с цел да срещнем обществеността с провалите, които поносим всички ", сподели още тя.

" Зрителите разчитат на нашето подпомагане по ред проблеми. Ние изискуем съществуването си на Закона за радио и телевизия. Това на което можем да обосновем нашите решения е таман този закон, който е стар. Но оправданието, че той не е задоволителен също е безпричинно ", разяснява ръководителят на Съвет за електронни медии.

" Буквално преди часове заваляха някак нападки, може би основателни, ще има време да го осмисля към мен, за непопулярните решения, които ще вземем във връзка на един формат в една комерсиална телевизия. Аз считам, че децата би трябвало да бъдат предпазвани, на тях би трябвало да им бъде задаван различен поведенчески модел. Трябва спрямо целия този конформизъм и комерсиализъм, който ни залива, да демонстрираме и другото ", съобщи още Соня Момчилова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР