Представляваме интересните на нашите членове от бранша. Не отворихме протестно,

...
Представляваме интересните на нашите членове от бранша. Не отворихме протестно,
Коментари Харесай

Защо заведенията не отвориха протестно?

Представляваме забавните на нашите членове от сектора. Не отворихме протестно, тъй като това беше желанието на притежателите на заведенията. Проучването беше направено посредством анкета. Това съобщи пред Българска национална телевизия Евгени Зумпалов от Сдружението на заведенията в България.

"Юристите ни предложиха да не отваряме, тъй като се носи и наказателна отговорност - затвор до 5 години. Сега предлагането ни е да отворим от 4 февруари - значимото е да знаем при какво състояние ще ни затворят още веднъж ", разкри още той.

Чувстваме се 100% дискриминирани, заяви Зумпалов и уточни, че в така наречен червени зони на болестта други бизнеси работят.

"Вече не имаме вяра на здравните управляващи. Казахме го на Щаба - когато затвориш легалния бизнес, оставят вратата отворена за незаконния бизнес ", добави Зумпалов.

"Благодарим на министър Сачева, която направи по този начин, че най-сетне да си получим държавната помощ от 24 лева дневно. Само със здравния министър нямаме разговор ", съобщи представителят на Сдружението на заведенията в България.

"Твърдим, че нашият отрасъл е най- "белият " на пазара, не става въпрос за сив бранш - всички са заявили това, която законът им разрешава ", разкри Зумпалов.

Не желаеме благодеяние, а да работим, приключи Евгени Зумпалов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР