Представителят на НКП на Левски Степан Хиндлиян, застана пред медиите

...
Представителят на НКП на Левски Степан Хиндлиян, застана пред медиите
Коментари Харесай

На левскарите им писнало да бъдат разменна монета

Представителят на НКП на Левски Степан Хиндлиян, застана пред медиите след края на срещата сред почитатели на клуба и премиера Бойко Борисов. Той показа, че Националният клуб на последователите обмисля идващите си дейности, това ще стане в къси периоди, а решението им ще бъде оповестено в специфична декларация до медиите.

На срещата с премиера Борисов обещания не са дадени. Нещата, сложени по този метод, вкарват почитателите в играта, уточни Хиндлиян.

В последно време " Левски " изглеждал резистентен, само че е ясно, че този модел на ръководство не е резистентен. Проблемът с акциите не зависел нито от почитателите, нито от премиера, а от мажоритарния притежател. Друг е въпросът дали това нещо е работещо, или не.

На срещата с Васил Божков на стадиона " Георги Аспарухов " имало левскари, които споделили, че трябвало да се вземат крайни ограничения, призна Хиндлиян, само че изясни, че тематиката не би трябвало да се раздухва, защото от клубовете акцентират непрестанно, че не плануват това нещо.

Адриян Петров, представител на " Ултрас Левски ", уточни, че обособените групи ще вземат решения. По думите му " Левски " е политически пленник от 6 - 7 години и напомни, че той е видял в последните години един триумвират с неразбираем генезис, след това и Спас Русев.

Омръзна ни да бъдем разменна монета, безапелационен беше той. Лично за Петров това е следващата скица за обичания им тим. На въпрос дали ще има митинги или не - топката е в полето на притежателя и футболния клуб, съобщи Петров. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР