Представителят на Кубрат Пулев в САЩ - Боб Аръм, направи

...
Представителят на Кубрат Пулев в САЩ - Боб Аръм, направи
Коментари Харесай

Обрат: Кобрата отказва мача с Джошуа да е в Англия - slava.bg

Представителят на Кубрат Пулев в Съединени американски щати - Боб Аръм, направи повече от забавно разобличаване в последните часове на месец февруари. Авторитетният сътрудник отсече, че няма реализирана сделка за дуела Кубрат Пулев - Антъни Джошуа и е прекомерно евентуално мачът да не се организира в Англия, каквото е и желанието на Кобрата, само че най-много на AJ.

В извънредно изявление пред WBN, отдаден на идващия дуел на Ей Джей и нервността към желанието на Еди Хърн да бъде сбъднат пердах сред Джошуа и Тайсън Фюри, Боб Аръм приказва пред изданието, че датата за търга на IBF наближава и Кобрата не е удовлетворен от актуалните условия, предлагани от Хърн и компания, предава Gong.bg.

"Всеки, който приказва за мач сред Антъни Джошуа и Тайсън Фюри, избързва съществено. Джошуа би трябвало да се бие с Пулев и имаме доста огромен проблем с мястото, на което Хърн желае да се организира мачът. Освен това Британския ръб не е изключително кооперативен в договарянията ", сензационно разкри Боб Аръм пред "WBN ". "Пулев е подготвен да се стигне до търг за правата за образуване на мача, тъй като не желае да се бие във Англия ", добави Аръм.

Това би било доста сериозен удар по Хърн, който даде обещание на Антъни Джошуа, че ще провежда идващия му дуел на Острова. Освен това промоутърът се изправя лице в лице с един от най-опитните "играчи " в организирането на боксови събития и точно Боб Аръм ще е индивидът, който ще наддава от името на Пулев за идния дуел.

"Просто няма да се бием в Кралството. Там двамата боксьори няма да са на равни начала ", отсече Аръм по тематиката. Това се потвърждава и от обстоятелството, че с изключение на домакинско преимущество Еди Хърн е изискал и английски арбитър за Джошуа - Пулев.

Ако Боб Аръм и Ивайло Гоцев надделеят в наддаването по време на търга, по всяка възможност мачът ще е в Съединени американски щати - страната, в която Джошуа позволи първата си загуба в професионалния бокс. IBF към този момент разгласи по кое време ще е търгът, като измести датата за 3-и март, откакто двете страни имаха повече от месец, с цел да изгладят разликите между тях.

За дуела сред двамата се приказва към този момент няколко седмици наред, като на няколко пъти двете страни бяха покрай това да реализират сделка, само че Пулев избира да не се бие на Острова, макар че изрично съобщи, че ще завоюва и в Обединеното кралство. Междувременно пък след конфликта Фюри - Уайлдър Аръм съобщи, че чака Кобрата да нокаутира Ей Джей, когато двамата се качат на кръга.
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР