Представителят на групата на Европейските Консерватори и Реформисти в България

...
Представителят на групата на Европейските Консерватори и Реформисти в България
Коментари Харесай

Шкварек: Либерална Европа направи така, че някогашният враг да обезглавява местните

Представителят на групата на Европейските Консерватори и Реформисти в България Кристиян Шкварек остро разкритикува прекомерния демократизъм в Европа. Това той направи във Facebook, а мотив бе бруталното обезглавяване на учителя във Франция, "дръзнал " да покаже рисунки на пророка Мохамед.

Почти цялата история на Християнска Европа е историята на война с неговата вяра и неговите почитатели - откъснали още първоначално над 2/3 от най-богатите, развити и значими за Християнския свят земи: тези в Леванта, Мала Азия и Северна Африка.

Докато Европа бе Християнска, тя печелеше тази война. Тя сполучливо устояваше на непрестанните ислямски нашествия и даже неведнъж събираше силите за контраудар.

Стигна до там, че най-после освен да оттласне мохамеданите от Испания и Балканите, ами даже да колонизра самия Ислямски Свят за малко.

В момента, в който Европа размени водещата и спояваща я религия от Християнство към съвременен Либерализъм, нещата се обърнаха.

Почти незабавно. Само за няколко десетилетия страни като Франция образуваха големи, сред 7% и 10%, мюсюлмански малцинства в резултат на всеобща миграция.

Миграция, която продължава необезпокоявано и всеобщо и сега, с над 100 000 души от Магреба, местещи се изцяло легално единствено към Франция всяка година.

Според Pew Research и другите огромни социологически организации мюсюлманите ще доближат 30% в страни като Швеция до втората половина на века.

При демократична система тези 30% ще бъдат невъзможни за прекъсване от парламентарната власт и врататата на миграцията ще се отвори още по-широко, до момента в който не станат и 50%, а след това болшинство.

Либерална Европа стигна до там, че тогавашният древен зложелател освен да прекрачи портите с милиони, ами да обезглавява локалните още даже преди да е станал болшинство. Можем единствено да си представим какво ще е ситуацията, когато това неизбежно се случи.

А то ще е неизбежно, в случай че Европа продължава да бъде водена от тази пагубна, слаба, пораженческа, мазохистична и искрено глупова вяра - Либерализъм.

Времето за приказки завърши. Битката с Либерализма и Прогресивизма или ще бъде приключена оптимално бързо, с успеха ни над въпросните, или те ще разрешат Ислямът да ни превземе демографски.

Това прави борбата против Либерализма не просто борба за това „ коя система е по-добра и ефикасна “.

Тя не е волност като избора сред една или друга дреха, или даже политическа партия. Това е борба безусловно за оцеляването ни, за оцеляването на континента, историята, идентичността, паметта и бъдещето ни.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР