Представителят на германската фирма SportFive за България Ива Георгиева не

...
Представителят на германската фирма SportFive за България Ива Георгиева не
Коментари Харесай

От SportFive: Водим разговори за отношенията си с ЦСКА

Представителят на немската компания SportFive за България Ива Георгиева не отхвърли пред „ Тема Спорт “ информациите, че напълно скоро се готви разлъка сред интернационалния оператор и ЦСКА.

„ В момента се водят диалози и към момента нямам информация, с цел да ви отговоря изрично. ЦСКА са тези, които би трябвало да отговорят на този въпрос. Двете страни имаме много сериозна отговорност към този план и е обикновено нашите връзки да минават през непрекъснат разговор по всички вероятни въпроси, свързани с общата ни работа. Разбирате, че това е, което мога да кажа все още. Ако има нещо публично, най-нормалното нещо е то да бъде оповестено първо от ЦСКА “, съобщи Георгиева, която участва на конференцията в средата на юни, на която бе оповестено партньорството сред двете страни по отношение на реконструкцията и бъдещото менажиране на стадион „ Българска войска “.

Очаква се обаче още тази седмица от ЦСКА да оповестят за смяна на някои от към този момент оповестените договорености по отношение на оборудването. Червените са сигурни, че и сами могат да ръководят новия си дом и не се нуждаят от компания, която да прави това вместо тях. Освен това двете страни имат огромни разминавания по отношение на вида планиране и градеж, който се предлага. Той се отличава доста от предварителните проекти.

Разчетите сочеха, че построяването на новото оборудване в Борисовата градина ще коства сред 80 и 90 милиона лв.. Беше планувано, че сумата може да набъбне поради инфлационните процеси в международен проект. В последна сметка обаче парите ще са доста по-малко. ЦСКА към този момент е обезпечил финансирането на новото оборудване, а следва да стане ясно и дали ще има смяна на името на стадиона. От „ Армията “ не престават да се надяват, че стартът на градежа ще стартира през първата половина на тази година.


















19:30 23/01 21:45 23/01 22:19 23/01 22:00 23/01






























--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР