Представителството на Европейската комисия в България успешно проведе за 9-ти

...
Представителството на Европейската комисия в България успешно проведе за 9-ти
Коментари Харесай

20 български студенти отиват в Европейския парламент

Представителството на Европейската комисия в България сполучливо организира за 9-ти път годишния си конкурс за набиране на нови членове на младежкия Екип Европа (Team Europe Junior).

От получените 50 заявки 38 участника бяха позволени до втори кръг, а 20 от тях, с най-високите резултати сред 45 и 60 точки (от най-много 60), бяха определени да станат част от младежкия Екип Европа за 2020 година Те ще посетят централите на Европейската комисия и Европейския парламент в Брюксел, ще получат образование в София по европейски тематики и информационни умения.

Основната задача на членовете от екипа през 2020 година е да вземат участие в самодейностите „ Отново на учебно заведение “ и „ Отново в университета”, които организираме най-много през месеците април и май като част от събитията, свързани с отбелязването на 9 май, Деня на Европа. Младежите ще вземат участие като лектори-доброволци и в други събития на Представителството на Европейската комисия в България, на Бюрото за връзка на Европейския парламент в България, на центровете „ Европа непосредствено “ и други европейски осведомителни мрежи, настоящи в страната. Те отразяват постоянно своите действия в обществените медии и можете да ги последвате във Facebook (@TEJBulgaria), Инстаграм (@teameuropejunior) и LinkedIn (Team Europe Junior Bulgaria).

Контекст
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР