Представителството на Европейската комисия в България ще бъде домакин на

...
Представителството на Европейската комисия в България ще бъде домакин на
Коментари Харесай

Премиерът Кирил Петков открива семинар за сътрудничеството между университетите и частния сектор

Представителството на Европейската комисия в България ще бъде хазаин на българо-скандинавски семинар  " Сътрудничеството сред университетите на бъдещето и частния бранш ", който ще се организира на 2 юни (четвъртък) от 9:00 часа в залата на Дома на Европа в София (ул. „ Г.С. Раковски “ 124), съобщигха от Представителството на Европейския парламент.

Семинарът ще бъде открит от Цветан Кюланов, и.д. началник на Представителството на Европейската комисия в България, министър-председателя Кирил Петков и Н.Пр. Кристина Кувая, дипломат на Финландия в България. Приветствие посредством видеообръщение ще направи комисарят по нововъведения, научни проучвания, просвета, обучение и юноша Мария Габриел.

Събитието се провежда от посолствата на страните от Скандинавския север, взаимно с Министерството на образованието и науката и Министерството на нововъведенията и растежа. Специално присъединяване в полемиките ще вземат акад. Николай Денков, министър на образованието и науката, и Даниел Лорер, министър на нововъведенията и растежа. Ще се включат също специалисти в региона на образованието и представители на компании от България, Дания, Норвегия, Финландия и Швеция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР